Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvik

Aix Arome Cafe

Kohvik Kohvik on koht, kus külastajad tunnevad ookeanide kooseksisteerimist. Ruumi keskele paigutatud tohutu munakujuline struktuur toimib samaaegselt kassa ja kohvi pakkumisega. Kabiini ikooniline välimus on inspireeritud tumedast ja tuhmist välimusega kohvioast. Kaks suurt ava, mis asuvad „suure uba” mõlemal küljel, on heaks ventilatsiooni ja loodusliku valguse allikaks. Kohvik varustas pikka lauda nagu hunnik kaheksajalga ja mullid kokku. Näiliselt juhuslikult rippuvad lühtrid meenutavad kalade vaadet veepinnale, läikivad lainelised neelavad laiast valgest taevast hubast päikesevalgust.

Roadshow Näitus

Boom

Roadshow Näitus See on Hiinas asuva trendika moemärgi näituse kujundusprojekt. Selle näituse teema tõstab esile noorte võimalusi stiliseerida oma pilt ja sümboliseerib plahvatusohtlikku müra, mida see näitus avalikkusele tegi. Peamise visuaalse elemendina kasutati siksakivormi, kuid erinevates konfiguratsioonides, kui seda kohaldati eri linnade boksides. Näitusekabiinide struktuur oli kõik tehase poolt kokkupandud ja kohapeal paigaldatud „osade komplektid”. Mõningaid osi saab uuesti kasutada või ümber konfigureerida, et moodustada uus boksi kujundus järgmisele peatusele.

Graafilise Disaini Läbimurre

The Graphic Design in Media Conception

Graafilise Disaini Läbimurre See raamat räägib graafilisest disainist; see pakub selget, disainilahenduse struktuuri kui protsessi, mida kasutatakse erineva kultuuriga vaatajaskonnaga suhtlemiseks kujundamismeetodite kaudu, üksikasjalikku kirjeldust, mis hõlmab graafilise disaini kui rolli mõtet, disainiprotsesse kui tehnikat, kaubamärgi kujundamist kui turu konteksti, pakendikujundust koos valmis mallid ja sisaldab teoseid väga kujutlusvõimelistest loomingutest, mida kasutatakse kujunduspõhimõtete näitamiseks.

MĂĽĂĽgiesindus

Chongqing Mountain and City Sales Office

Müügiesindus Selle mälestuskontori peateema on “mägi”, mis on inspireeritud Chongqingi geograafilisest taustast. Hallide marmoride muster põrandal moodustub kolmnurkse kujuga; ning mälestise mõiste demonstreerimiseks on külgseintel ja ebakorrapärase kujuga vastuvõtuloenduritel palju paarituid ja teravaid nurki ja nurki. Lisaks on põrandaid ühendavad trepid kavandatud läbima koopa. Vahepeal on laest riputatud LED-valgustid, mis jäljendavad orus vihmasaju ja pakuvad loomuliku tunde, et kogu muljet pehmendada.

Puhkusemaja Graafika

SAKĂ€

Puhkusemaja Graafika PRIM stuudio PRIM lõi külalistemaja SAKÀ jaoks visuaalse identiteedi, mis sisaldab: nime ja logo kujundust, kõigi ruumide graafikat (sümbolikujundus, tapeedimustrid, seinapiltide kujundused, padja-aplikatsioonid jne), veebisaidi kujundust, postkaarte, märke, nimekaarte ja kutsed. Külalistemaja SAKÀ igas toas on erinev legend Druskininkai (Leedu kuurortlinn, kus maja asub) ja selle ümbruse kohta. Igal toal on oma legend, märksõna järgi sümbol. Need ikoonid ilmuvad sisekujunduses ja muudes objektides, mis moodustavad selle visuaalse identiteedi.

Vaip

Folded Tones

Vaip Vaibad on oma olemuselt tasased, eesmärk oli vaidlustada see lihtne fakt. Kolmemõõtmelisuse illusioon saavutatakse vaid kolme värviga. Vaipade toonide mitmekesisus ja sügavus sõltuvad triipude laiusest ja tihedusest, mitte suurest värvipaletist, mis võib teatud ruumi kokku tõmmata, võimaldades seega paindlikku kasutamist. Ülevalt või kaugelt meenutab vaip volditud lehte. Sellel istudes või lamades ei pruugi aga voldide illusioon olla tajutav. See viis lihtsate korduvate joonte kasutamiseni, mida saab nautida abstraktse mustrina lähedalt.