Disainiajakiri
Disainiajakiri
Riietusruumi

Sopron Basket

Riietusruumi Sopron Basket on Ungaris Sopronis asuv professionaalne naiste korvpallimeeskond. Kuna nad on üks edukamaid Ungari võistkondi, kus on 12 riikliku meistrivõistluste karikat ja saavutavad Euroliigas teise koha, otsustas klubi juhatus investeerida uude riietusruumide kompleksi, et klubi nimele küllaltki prestiižne rajatis sobiks mängija vajadustega. parem, motiveerige neid ja edendage nende ühtsust.

Puidust E-Bike

wooden ebike

Puidust E-Bike Berliini ettevõte Aceteam lõi esimese puidust e-jalgratta, ülesandeks oli see keskkonnasõbralikult ehitada. Pädeva koostööpartneri otsing õnnestus Eberswalde ülikooli säästva arengu puiduteaduse ja tehnoloogia teaduskonnaga. Matthias Broda idee sai teoks, ühendades CNC tehnoloogia ja teadmised puitmaterjalist, sündis puidust E-Bike.

Töölaua Installimine

Wood Storm

Töölaua Installimine Wood Storm on visuaalseks nautimiseks töölauainstallatsioon. Õhuvoolu turbulentsi muudab puitkardin reaalseks, seda suurendavad altpoolt valatud tuled ilma raskuseta maailma jaoks. Installimine käitub nagu lõputu dünaamiline silmus. See juhib ümbritsevat vaatepunkti otsima algus- või lõpp-punkti, kuna publik tantsib tegelikult tormiga.

Interaktiivsed Installatsioonid

Falling Water

Interaktiivsed Installatsioonid Langev vesi on interaktiivsete installatsioonide komplekt, mis võimaldab kasutajatel muuta kuubiku või kuubikute ümber jooksuteed. Kuubikute ja helmestega voolu kombinatsioon annab staatilise objekti ja dünaamilise veevoolu kontrasti. Voo saab tõmmata, et näha, kuidas helmed jooksevad, või panna see lihtsalt lauale külmunud vee sündmuskohana. Helmeid peetakse ka soovideks, mida inimesed teevad iga päev. Soovid peaksid olema aheldatud ja jooksma igavesti nagu juga.

Raami Paigaldamine

Missing Julie

Raami Paigaldamine See disain kujutab endast raami paigaldamist ja liidest nii sise- kui välistingimustes või tulesid ja varje. See pakub väljendi, kui inimesed kaadrist välja ootavad, et keegi tagasi tuleks. Soovide ja pisarate sümbolina kasutatakse erinevat tüüpi ja erineva suurusega klaaskerasid, et vihjata emotsioonile, mis võimalik selle sees peidus on. Terasraam ja kastid määratlevad emotsioonide piiri. Inimese emotsioon võib erineda sellest, kuidas seda tajutakse, just nagu sfäärides olevad pildid on tagurpidi.

Teekomplekt

Vapor Breeze

Teekomplekt Teepott on kast, mis mahutab vabastamist ootava olemuse universumi. Avasse vaadates leiate dünaamiliste kanalite struktuuri, mis on aurude vahel vahepealsed. Struktuur peegeldub ka nahal väljaspool. Kogu keha illustreerib aurustunud olemust, et inimesed saaksid iga päeva visuaalselt näha ja nautida.