Disainiajakiri
Disainiajakiri
Rõivaste Disain

Sidharth kumar

Rõivaste Disain NS GAIA on kaasaegne New Delhist pärit naisterõivaste etikett, mis on rikas ainulaadsete disaini- ja kangatehnikate poolest. Bränd on mõistliku tootmise ning jalgrattasõidu ja ringlussevõtuga seotud asjade suur pooldaja. Selle teguri olulisust kajastavad NS GAIA looduse ja jätkusuutlikkuse eest tähistavad tugisambad - N ja S -. NS GAIA lähenemisviis on „vähem on rohkem“. Silt mängib aktiivset rolli aeglase moodi liikumises, tagades, et keskkonnamõju oleks minimaalne.

Kõrvarõngad

Van Gogh

Kõrvarõngad Van Goghi maalitud õlgadest mandlipuu inspireeritud kõrvarõngad. Okste delikaatsust reprodutseerivad õrnad Cartier-tüüpi ketid, mis sarnaselt oksadele tuulega õõtsuvad. Erinevate vääriskivide erinevad toonid, alates peaaegu valgest kuni intensiivsema roosani, tähistavad lillede varje. Õitsvate lillede klaster on esindatud erinevate lõikekividega. Valmistatud 18k kulla, roosade teemantide, morganiitide, roosade safiiride ja roosade turmaliinidega. Poleeritud ja tekstuuriga viimistlus. Äärmiselt kerge ja ideaalse sobivusega. See on kevade saabumine ehte kujul.

Käekotid

Qwerty Elemental

Käekotid Nii nagu kirjutusmasinate kujundus näitab üleminekut väga keerulisest visuaalsest vormist puhta voodriga ja lihtsaks geomeetriliseks vormiks, on ka Qwerty-elemental tugevuse, sümmeetria ja lihtsuse kehastus. Erinevate käsitööliste valmistatud konstruktiivsed terasdetailid on toote eristav visuaalne omadus, mis annab kotile arhitektoonilise ilme. Koti oluline eripära on kaks kirjutusmasina võtit, mille on ise valmistanud ja kokku pannud disainer ise.

Naiste Rõivaste Kollektsioon

Macaroni Club

Naiste Rõivaste Kollektsioon Kollektsioon Macaroni Club on inspireeritud 18. sajandi keskpaigast pärit makaronidest, sidudes need tänapäeva logosõltlastega. Makaronid olid termin meeste jaoks, kes ületasid Londoni tavapärase moepiiri. Need olid 18. sajandi logo maania. Selle kollektsiooni eesmärk on näidata logo tugevust minevikust tänapäevani ja see loob Makaroni klubi kui kaubamärgi ise. Kujundusdetailid on inspireeritud 1770. aasta Makaroni kostüümidest ja äärmuslike mahtude ja pikkusega praegusest moetrendist.

Ajanäitaja

Argo

Ajanäitaja Argo by Gravithin on ajanäitaja, mille kujundus on inspireeritud sekstandist. Sellel on graveeritud topeltvalimisnurk, mis on saadaval kahes toonis - sügav sinine ja must meri - Argo laeva müütiliste seikluste auks. Selle süda lööb tänu Šveitsi Ronda 705 kvartsliigutusele, samas kui safiirklaas ja tugev 316L harjatud teras tagavad veelgi suurema vastupidavuse. See on ka 5ATM veekindel. Kell on saadaval kolmes erinevas värvitoonis (kuldne, hõbedane ja must), kahes valimisvarjus (sügavsinine ja must meri) ja kuues rihmamudelis, kahest erinevast materjalist.

Naiste Rõivaste Kollektsioon

Hybrid Beauty

Naiste Rõivaste Kollektsioon Hybrid Beauty kollektsiooni eesmärk on kasutada ellujäämismehhanismina nutikust. Armasteks funktsioonideks on paelad, ruffles ja lilled. Traditsiooniliste veski- ja couture-tehnikate abil on need ümber kujundatud. See taasloob vanu couture tehnikaid moodsa hübriidini, mis on romantiline, tume, aga ka igavene. Hybrid Beauty kogu disainiprotsess edendab ajatute disainilahenduste loomiseks jätkusuutlikkust.