Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kaelakee Ja Kõrvarõngaste Komplekt

Ocean Waves

Kaelakee Ja Kõrvarõngaste Komplekt Ookeanilainete kaelakee on ilus kaasaegne ehe. Kujunduse peamine inspiratsioon on ookean. See on kaelakee projekteeritud võtmeelemendid selle avarus, elujõud ja puhtus. Kujundaja on ookeani pritsmete lainete visiooni esitamiseks kasutanud head sinise ja valge tasakaalu. See on käsitööna valmistatud 18K valgest kullast ning teemantide ja sinise safiiriga. Kaelakee on üsna suur, kuid õrn. See on konstrueeritud nii, et see sobib kõigi rõivaste vormidega, kuid sobib paremini kaelusega sidumiseks, nii et see ei kattuks.

TrĂĽkitud Tekstiil

The Withering Flower

Trükitud Tekstiil Kõdunev lill tähistab lillepildi jõudu. Lill on Hiina kirjanduses populaarne subjektiks kirjutatud teema. Vastupidiselt õitseva lille populaarsusele seostatakse kõduneva lille pilte sageli jinxide ja tabudega. Kogumikus vaadeldakse, mis kujundab kogukonna ettekujutust sellest, mis on ülev ja jube. Tekstiilitehnika, mis on kujundatud pikkusega 100–200 cm pikkuste tüllkleitidena ja silikoontrükiks poolläbipaistvatele võrkkangastele, võimaldab printidel jääda läbipaistmatuks ja venitada võrgusilma, luues printide õhus hõljuva ilme.

Rõngas

Arch

Rõngas Disainer saab inspiratsiooni kaarekonstruktsioonide ja vikerkaare kujudest. Kolme mõõtmelise vormi saamiseks ühendatakse kaks motiivi - kaare kuju ja tilga kuju. Kombineerides minimaalseid jooni ja vorme ning kasutades lihtsaid ja tavalisi motiive, on tulemuseks lihtne ja elegantne rõngas, mis tehakse julgeks ja mänguliseks, pakkudes ruumi energia ja rütmi voolamiseks. Erinevate nurkade alt muutub rõnga kuju - tilga kuju vaadeldakse eestnurga alt, kaare kuju vaadatakse külgnurga alt ja rist ülemise nurga alt. See pakub kandjale stimulatsiooni.

Rõngas

Touch

Rõngas Lihtsa žesti abil edastab puudutus rikkalikke emotsioone. Touch rõnga kaudu on disainer eesmärk edastada see soe ja vormitu tunne külma ja tahke metalliga. 2 kõverat ühendatakse rõngaks, mis soovitab 2 inimesel kätt hoida. Rõngas muudab oma külge, kui selle asendit pööratakse sõrmele ja vaadatakse erinevate nurkade alt. Kui ühendatud osad on sõrmede vahel paigutatud, näib rõngas kas kollane või valge. Kui ühendatud osad on sõrmega paigutatud, saate koos nautida nii kollast kui ka valget värvi.

Struktuurne Ring

Spatial

Struktuurne Ring Kujundus hõlmab metallraamistruktuuri, milles druzy hoitakse nii, et rõhk on nii kivil kui ka metallraami struktuuril. Konstruktsioon on üsna avatud ja veendub, et kivi on kujunduse täht. Druzy ebakorrapärane vorm ja konstruktsiooni koos hoidvad metallkuulid annavad kujundusele pisut pehmuse. See on julge, terav ja kantav.

Rõivaste Disain

Sidharth kumar

Rõivaste Disain NS GAIA on kaasaegne New Delhist pärit naisterõivaste etikett, mis on rikas ainulaadsete disaini- ja kangatehnikate poolest. Bränd on mõistliku tootmise ning jalgrattasõidu ja ringlussevõtuga seotud asjade suur pooldaja. Selle teguri olulisust kajastavad NS GAIA looduse ja jätkusuutlikkuse eest tähistavad tugisambad - N ja S -. NS GAIA lähenemisviis on „vähem on rohkem“. Silt mängib aktiivset rolli aeglase moodi liikumises, tagades, et keskkonnamõju oleks minimaalne.