Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sõrmus

The Empress

Sõrmus Fantastiline ilukivi - pürope - selle olemus toob suursugususe ja pidulikkuse. See on ilu ja ainulaadsus kivi tuvastatud pilt, mis on mõeldud tulevikus kaunistamiseks. Kivi jaoks oli vaja luua ainulaadne raam, mis teda õhku kannaks. Kivi tõmmati kaugemale selle hoidvast metallist. See valem sensuaalne kirg ja atraktiivne jõud. Oluline oli hoida klassikalist kontseptsiooni, toetades ehte tänapäevast tajumist.

Pross

The Sunshine

Pross Selle ehte tunnusjoon on see, et siin kasutati suurt kivikompleksi kuju, mis on seatud nähtamatu (õhu) raami külge. Ehtedisaini vaade avab ainult monteerimistehnoloogia peidus olevad kivid. Kivi ise hoiab kinni kaks silmapaistmatut kinnitusdetaili ja teemantidega vooderdatud õhuke plaat. See plaat on kõigi tugikonstruktsioonide prosside alus. See hoiab ja teine kivi. Kogu kompositsioon sai võimalikuks pärast keerukat peamist lihvimiskivi.

Sõrmus

Pollen

Sõrmus Iga teos on loodusliku fragmendi tõlgendus. Loodusest saab ettekujutus ehetele elu andmiseks, mängides tekstuuridega tulesid ja varje. Selle eesmärk on pakkuda interpreteeritud kujuga ehteid, nagu loodus kujundaks neid oma tundlikkuse ja sensuaalsusega. Kõik tükid on valmistatud käsitööna, et parandada ehte tekstuure ja eripära. Stiil on puhas, et jõuda taimsesse ainesse. Tulemus annab tükile nii ainulaadse kui ka ajatu, sügavalt loodusega seotud.

Kohandatavad Ehted

Gravity

Kohandatavad Ehted Kui 21. sajandil on kõrgtehnoloogia, uute materjalide või äärmuslike uute vormide kasutamine uuenduste tegemiseks sageli kohustuslik, siis Gravity tõestab vastupidist. Gravitatsioon on kohandatavate ehete kollektsioon, milles kasutatakse ainult keermestamist, väga vana tehnikat ja gravitatsiooni, ammendamatut ressurssi. Kollektsioon koosneb suurest hulgast mitmesuguse kujundusega hõbedast või kullast. Igaüks neist võib olla seotud pärlite või kivide ahelate ja ripatsitega. Kollektsioon on erinevate ehete lõpmatus.

Naiste Rõivaste Kollektsioon

The Hostess

Naiste Rõivaste Kollektsioon Daria Zhiliaeva lõpetanud kollektsioon käsitleb naiselikkust ja mehelikkust, tugevust ja haprust. Kogumiku inspiratsioon pärineb vanast muinasjutust vene kirjandusest. Vasemägi perenaine on vana vene muinasjutu kaevurite võlupatroon. Selles kollektsioonis näete kaevanduste vormiriietusest inspireeritud sirgjoonte kaunist abielu ja Venemaa rahvariiete graatsilisi köiteid. Meeskonna liikmed: Daria Zhiliaeva (disainer), Anastasiia Zhiliaeva (disaini assistent), Ekaterina Anzylova (fotograaf)

Käekott, Õhtukott

Tango Pouch

Käekott, Õhtukott Tango kott on silmapaistev kott, millel on tõeliselt uuenduslik disain. See on käevõru käepidemega kantav kunstiteos, mis võimaldab teil oma käed vabad olla. Sees on piisavalt ruumi ja kokkuklapitav magneti sulgurkonstruktsioon annab ootamatu hõlpsa ja laia avamise. Pouch on valmistatud pehme vahatatud vasikanahaga käepideme uskumatult meeldiva puudutuse ja puffy-külgmiste sisetükkide vahel, vastandades seda tahtlikult nn klaasitud nahast valmistatud konstrueeritumale põhikorpusele.