Disainiajakiri
Disainiajakiri
EttevÔtte Arhitektuuri Kontseptsioon

ajando Next Level C R M

EttevĂ”tte Arhitektuuri Kontseptsioon ajando Loft Concept: teave on meie universumi ehitusmaterjal. Saksamaal Mannheimi sadamapiirkonnas on loodud vĂ€ga ebatavaline pööning. Kogu ajando meeskond elab ja töötab seal alates jaanuarist 2013. Arhitekti Peter Stasek ja Karlsruhes asuv arhitektuuribĂŒroo loftwerk tagavad pööningu ettevĂ”tte arhitektuurikontseptsiooni. See oli inspireeritud Wheeleri kvantfĂŒĂŒsikast, Josef M. Hoffmanni arhitektuurist ja muidugi ajando infoteadmistest: "Information Paneb maailma ringi kĂ€ima". Tekst: Ilona Koglin tasuta ajakirjanik

Ülikooli Kohvik

Ground Cafe

Ülikooli Kohvik Uue kohviku "Ground" eesmĂ€rk on mitte ainult luua sotsiaalne ĂŒhtekuuluvus insenerikooli Ă”ppejĂ”udude ja tudengite vahel, vaid soodustada ka ĂŒlikooli teiste osakondade vahelist suhtlust. Oma kujunduse juurde vĂ”tsime endise seminariruumi ilustamata valatud betooni mahu, kihistades paali pĂ€hkliplaatidest, perforeeritud alumiiniumist ja bluestkivist lĂ”he ĂŒle ruumi seinte, pĂ”randa ja lae.

Siseruum

Chua chu kang house

Siseruum NĂ”elravi punkt selles majas pidi ĂŒhendama suletud piirkonna uhiuue vaikuse visuaalse olekuga. Neid tehes taastatakse teatav ajalooline ja toores vĂ”lu, et kaitsta maja tĂŒhjust. Uus majutuskoht lĂ”peb interjööri sisemuse ĂŒllatusega; kuiv ja mĂ€rg köök köögis ja söögituba köögis. Eluruumi katkestas ka muljetavaldav kunstirĂŒnnak, millest on peagi saanud elektrijuhtmete isiklik korpus. Üldise rĂ”huasetuse tĂ€iendamiseks on vajalik vĂ€rvida sooja valguse viilud kĂ”ikidele vĂ€rviseintele.

Restoran

Osaka

Restoran Itaim Bibi naabruses (SĂŁo Paulo, Brasiilia) asuv Osaka nĂ€itab uhkusega oma arhitektuuri, pakkudes intiimset ja hubast atmosfÀÀri erinevates ruumides. TĂ€nava kĂ”rval olev vĂ€literrass on sissepÀÀs rohelisse ja kaasaegsesse sisehoovi, seos interjööri, eksterjööri ja looduse vahel. Privaatne ja viimistletud esteetika realiseerus looduslike elementide, nagu puit, kivid, raud ja tekstiil, kasutamisel. HĂ€mara valgustusega lamell-katusesĂŒsteemi ja puidust vĂ”retöid uuriti hoolikalt, et viia lĂ”pule harmoneeruv sisekujundus ja luua erinevad keskkonnad.

Veinikatsete Rajatis

Grapevine House

Veinikatsete Rajatis Viinamarjakoda abstraktse viinamarja kujul, mis on viinamarjaistanduses peaaegu tasuta. Tema peamine tugielement, mille genereerib digitaalne valmistatud kolonn, tĂ€histab vana viinamarjajuure austust. Viinamarja maja pidevklaasist esikĂŒlg on avatud kĂ”igis suundades ja see vĂ”imaldab viinamarjaistanduses kohest maastikuelamust. Sel viisil tuleks vĂ”imaldada kĂ”igi katseveinide visuaalset maitset parandada.

JaemĂŒĂŒgi Sisekujundus

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

JaemĂŒĂŒgi Sisekujundus Klient otsib loovat disaini, mis esindaks brĂ€ndi hĂ€sti. Nimi "Hiveomeetriline" koosneb kahest sĂ”nast "taru" ja "geomeetriline", mis lihtsalt kirjeldavad peamist kontseptsiooni ja visualiseerivad kujundust. Kujundus on inspireeritud brĂ€ndi kangelastootel, kĂ€rgstruktuuri kujulisel elektripliidil. Kujutatud kĂ€rgstruktuuride klastrina, seinte ja lagede funktsioonid kaunites viimistlusmaterjalides ĂŒhendavad ja ĂŒhendavad sujuvalt keerulisi geomeetrilisi vorme. Liinid on Ă”rnad ja puhtad, mille tulemuseks on klanitud moodne ilme, mis sĂŒmboliseerib lĂ”pmatut kujutlusvĂ”imet ja loovust.