Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvik

Hunters Roots

Kohvik Vastusena kaasaegse ja puhta esteetilisuse huvides loodi abstraktsel kujul kasutatud puidust puuviljakastidest inspireeritud interjöör. Korvid tĂ€idavad ruumid, luues ĂŒmbritseva, peaaegu koopataolise skulpturaalse vormi, kuid sellise, mis on toodetud lihtsatest ja sirgetest geomeetrilistest kujunditest. Tulemuseks on puhas ja kontrollitud ruumiline kogemus. Nutikas disain maksimeerib ka piiratud ruumi, muutes praktilise sisustuse dekoratiivseks. Tuled, kapid ja riiulid annavad oma panuse kujunduskontseptsiooni ja skulpturaalse visuaali juurde.

Kristallvalguskulptuur

Grain and Fire Portal

Kristallvalguskulptuur Puust ja kvartskristallidest koosnevas orgaanilises valgusskulptuuris kasutatakse sÀÀstvalt hangitud puitu, mis on pĂ€rit vanandatud tiikpuu varuvarust. Kuna puit on aastakĂŒmneid varjunud pĂ€ikese, tuule ja vihmaga, vormistatakse puit kĂ€sitsi, lihvitakse, pĂ”letatakse ja viimistletakse anumasse LED-valgustite hoidmiseks ja kvartskristallide kasutamiseks loodusliku hajutina. Igas skulptuuris kasutatakse 100% naturaalseid muutmata kvartskristalle, mis on umbes 280 miljonit aastat vanad. Kasutatakse mitmesuguseid puidutöötlemise tehnikaid, sealhulgas Shou Sugi Bani meetodit tulekahju sĂ€ilitamiseks ja kontrastse vĂ€rvi saamiseks.

Valgustus

Capsule

Valgustus Lambi kuju Kapsel kordab tĂ€napĂ€evases maailmas nii laialt levinud kapslite kuju: ravimid, arhitektuuristruktuurid, kosmoselaevad, termosed, torud, ajakapslid, mis edastavad sĂ”numeid jĂ€reltulijatele juba aastakĂŒmneid. See vĂ”ib olla kahte tĂŒĂŒpi: tavaline ja piklik. Lambid on saadaval erineva lĂ€bipaistvusega erinevas vĂ€rvitoonis. Sidumine nailontrossidega lisab lampile kĂ€sitsi tehtud efekti. Selle universaalseks vormiks oli tootmise ja masstootmise lihtsuse mÀÀramine. SÀÀstmine lambi tootmisprotsessis on selle peamine eelis.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNeti paviljoni tellib Sinan Mansions Shanghais Hiina uusaasta 2017. aasta tĂ€histamiseks. See koosneb ajutisest paviljonist ja sisepinnale kinnitatud interaktiivsest LED-valgustist "reset". Selles kasutatakse madal Fi-tehnikat, et visualiseerida looduskeskkonnale omaseid resonantssagedusi avalikkuse ja ĂŒmbritsevate elementide interaktsiooni kaudu LED-vĂ”rgu abil. Paviljon valgustab avalikku valdkonda reageerides vibratsiooni ajenditele. Lisaks kĂŒlastajatele, kes saavad tulla kevadfestivali soove esitama, saab seda kasutada ka etenduslavana.

TeenindusbĂŒroo

Miyajima Insurance

TeenindusbĂŒroo Projekti idee on "ĂŒhendada kontor linnaga", kasutades Ă€ra keskkonda. Sait asub linnast ĂŒlevaate saamiseks. Selle saavutamiseks vĂ”etakse kasutusele tunnelikujuline ruum, mis lĂ€heb sissepÀÀsu vĂ€ravast kontoriruumi lĂ”puni. Lagede puitjoon ja must pilk, kuhu on paigaldatud tuled ja kliimaseadmed, rĂ”hutavad suunda linna poole.

Tugitool

Lollipop

Tugitool Lollipopi tugitool on ebaharilike kujude ja moodsate vÀrvide kombinatsioon. Selle siluetid ja vÀrvielemendid pidid kaugelt vÀlja nÀgema nagu kommid, kuid samal ajal peaks tugitool sobima erinevate stiilide interjööridega. Chupa-chups kuju moodustasid kÀetoed ning seljaosa ja iste on valmistatud klassikaliste kommide kujul. Lollipopi tugitool on loodud inimestele, kellele meeldivad julged otsused ja mood, kuid ei taha loobuda funktsionaalsusest ja mugavusest.