Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvilaud

Sankao

Kohvilaud Sankao kohvilaud, jaapani keeles "kolm nĂ€gu", on elegantne mööbliese, mis on mĂ”eldud saama iga kaasaegse elutoa oluliseks tegelaseks. Sankao pĂ”hineb evolutsioonilisel kontseptsioonil, mis kasvab ja areneb elusolendina. Materjali valikul vĂ”iks olla vaid jĂ€tkusuutlikest istandustest pĂ€rit tĂ€ispuit. Sankao kohvilaud ĂŒhendab vĂ”rdselt kĂ”rgeima tootmistehnoloogia traditsioonilise meisterlikkusega, muutes iga tĂŒki ainulaadseks. Sankao on saadaval erinevat tĂŒĂŒpi tĂ€ispuidust nagu Iroko, tamm vĂ”i saar.

Tws KÔrvaklapid

PaMu Nano

Tws KĂ”rvaklapid PaMu Nano töötab vĂ€lja "kĂ”rvas nĂ€htamatud" kĂ”rvaklapid, mis on kohandatud noortele kasutajatele ja sobivad rohkemate stsenaariumide jaoks. Disain pĂ”hineb enam kui 5000 kasutaja kĂ”rvaandmete optimeerimisel ja tagab lĂ”puks, et enamik kĂ”rvu on neid kandes mugav isegi kĂŒlili lamades. LaadimisĂŒmbrise pind kasutab spetsiaalset elastset lappi, et varjata mĂ€rgutuli integreeritud pakenditehnoloogia kaudu. Magnetimemine hĂ”lbustab kasutamist. BT5.0 lihtsustab tööd, sĂ€ilitades samas kiire ja stabiilse ĂŒhenduse ning aptX-koodek tagab kĂ”rgema helikvaliteeti. IPX6 veekindlus.

Tws KÔrvaklapid

PaMu Quiet ANC

Tws KĂ”rvaklapid PaMu Quiet ANC on aktiivsete mĂŒrasummutavate tĂ”eliste juhtmevabade kĂ”rvaklappide komplekt, mis vĂ”ib tĂ”husalt lahendada olemasolevaid mĂŒraprobleeme. Kahe Qualcommi lipulaeva Bluetoothi ja digitaalse sĂ”ltumatu aktiivse mĂŒrasummutuskiibi toiteallikana vĂ”ib PaMu Quiet ANC kogusummutus ulatuda 40 dB-ni, mis vĂ”ib tĂ”husalt vĂ€hendada mĂŒra pĂ”hjustatud kahju. Kasutajad saavad lĂŒlituda lĂ€bipÀÀsufunktsiooni ja aktiivse mĂŒrasummutuse vahel vastavalt erinevatele stsenaariumidele nii igapĂ€evaelus kui ka Ă€ritegevuses.

Valgustusseade

Khepri

Valgustusseade Khepri on pĂ”randalamp ja ka ripats, mis on loodud iidsete egiptlaste Khepri, hommikupĂ€ikese tĂ”usmise ja taassĂŒnni skarabeuse jumala jĂ€rgi. Puudutage lihtsalt Kheprit ja tuli sĂŒttib. Pimedusest valgusesse, nagu muistsed egiptlased alati uskusid. Egiptuse skarabeuse kuju evolutsiooni kĂ€igus vĂ€lja töötatud Khepri on varustatud hĂ€mardatava LED-iga, mida reguleerib puutetundliku anduri lĂŒliti, mis pakub kolmes valikus puudutusega reguleeritavat heledust.

Identiteet, BrÀnding

Merlon Pub

Identiteet, BrĂ€nding Merlon Pubi projekt kujutab endast 18. sajandil osana suurest strateegiliselt kindlustatud linnade sĂŒsteemist Osijeki vanas barokkstiilis kesklinna Tvrda uue toitlustusasutuse terviklikku kaubamĂ€rgi- ja identiteedikujundust. Kaitsearhitektuuris tĂ€hendab Merloni nimi tugevat, pĂŒstist tara, mis on loodud kindluse ĂŒlaosas vaatlejate ja sĂ”javĂ€elaste kaitseks.

Pakend

Oink

Pakend Kliendi turu nĂ€htavuse tagamiseks valiti mĂ€nguline vĂ€limus ja tunnetus. See lĂ€henemine sĂŒmboliseerib kĂ”iki kaubamĂ€rgi omadusi, originaalset, maitsvat, traditsioonilist ja kohalikku. Uute tootepakendite kasutamise peamine eesmĂ€rk oli tutvustada klientidele mustade sigade kasvatamise ja traditsiooniliste kĂ”rgeima kvaliteediga liharoogade valmistamise lugu. LinoollĂ”iketehnikas on loodud illustratsioonide komplekt, mis nĂ€itab meisterlikkust. Illustratsioonid ise nĂ€itavad autentsust ja Ă€rgitavad klienti mĂ”tlema Oinki toodetele, nende maitsele ja tekstuurile.