Disainiajakiri
Disainiajakiri
Rõngas

Wishing Well

Rõngas Oma unistustes roosiaias käies tuli Tippy vastu roosidega ümbritsetud kaevu. Seal vaatas ta kaevu sisse ja nägi öötähtede peegeldust ning esitas soovi. Öötähti tähistavad teemandid ja rubiin sümboliseerib tema sügavaimat kirge, unistusi ja lootusi, mida ta soovides hästi tegi. Sellel disainil on kohandatud roosilõikus, kuusnurkne rubiinküünis, mis on valmistatud 14K tahkest kullast. Naturaalsete lehtede tekstuuri näitamiseks on nikerdatud väikesed lehed. Rõngasriba toetab lamedat ülaosa ja kõverdub veidi sissepoole. Rõngasuurused tuleb matemaatiliselt arvutada.

Projekti nimi : Wishing Well, Disainerite nimi : Tippy Hung, Kliendi nimi : Tippy Taste Jewelry.

Wishing Well Rõngas

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.