Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jook

Firefly

Jook See disain on Chiaga uus kokteil, peamine idee oli kujundada kokteil, millel oleks mitu maitsefaasi. Sellel disainil on ka erinevad värvid, mida võib näha musta valguse käes, mis teeb selle sobilikuks pidudele ja klubidele. Chia suudab absorbeerida ja reserveerida mis tahes maitset ja värvi, nii et Fireflyga kokteili tehes saavad samm-sammult kogeda erinevaid maitseid. Selle toote toiteväärtus on teiste kokteilidega võrreldes kõrgem ning seda kõike Chia kõrge toiteväärtuse ja madala kalorsuse tõttu . See kujundus on uus peatükk jookide ja kokteilide ajaloos.

Kapsel

Wildcook

Kapsel Wild Cook'i kapsel on mitmesuguste looduslike koostisosadega kapsel, mis on mõeldud toidu suitsutamiseks ning erinevate maitsete ja lõhnade loomiseks. Enamik inimesi usub, et ainus viis toidu suitsutamiseks on mitmesuguste puidutüüpide põletamine, kuid tõde on see, et saate oma toitu suitsutada paljude materjalidega ja luua täiesti uue maitse ja lõhna. Disainerid mõistsid maitseerinevusi kogu maailmas ja sellepärast on see disain kasutusel olekus erinevates piirkondades täiesti paindlik. Need kapslid on segatud ja üksikute koostisosadega.

Lokirull

Nano Airy

Lokirull Nano-õhulises lokirullis kasutatakse uuenduslikku negatiivsete ioonide tehnoloogiat. Hoiab pikka aega sileda tekstuuri, pehme läikiva loki. Keerutoru on läbinud nanokeraamilise katte, tundub väga sile. See lokkab juukseid õrnalt ja kiiresti negatiivsete ioonide sooja õhuga. Võrreldes õhuvabade lokirullidega saate lõpetada pehmema juuste kvaliteediga. Toote põhivärv on pehme, soe ja puhas mattvalge ning aktsentvärv on roosa kuld.

Juuste Sirgendaja

Nano Airy

Juuste Sirgendaja Nano õhuline sirgendav triikraud ühendab nanokeraamilised kattematerjalid uuendusliku negatiivse raua tehnoloogiaga, mis viib juuksed kiiresti õrnalt ja sujuvalt sirgeks. Tänu korgi ja korpuse ülaosas asuvale magnetandurile lülitub seade korgi sulgemisel automaatselt välja, mida on ohutu kaasas kanda. Kompaktset korpust, millel on USB-laetav juhtmevaba disain, on kerge hoida käekotis ja kaasas kanda, aidates naistel hoida elegantset soengut igal ajal ja igal pool. Valge-roosa värvilahendus annab seadmele naiseliku iseloomu.

Lõunasöögikarp

The Portable

Lõunasöögikarp Toitlustustööstus õitseb ja kaasavõtmine on muutunud tänapäeva inimestele vajalikuks. Samal ajal on tekkinud ka palju prügi. Paljusid toidu hoidmiseks kasutatavaid söögikarpe saab ringlusse võtta, kuid toidukarpide pakkimiseks kasutatavad kilekotid on tõepoolest ringlussevõetamatud. Kilekottide kasutamise vähendamiseks ühendatakse söögikarbi ja plasti funktsioonid uute lõunakastide kujundamiseks. Palliboks muudab selle osa iseenesest käepidemeks, mida on lihtne kaasas kanda, ja sellesse saab integreerida mitu söögikarpi, vähendades oluliselt kilekottide kasutamist toidukarpide pakkimiseks.

Pardel

Alpha Series

Pardel Alpha seeria on kompaktne, poolprofessionaalne pardel, mis saab hakkama näohoolduse põhiliste ülesannetega. Samuti toode, mis pakub hügieenilisi lahendusi koos uuendusliku lähenemise ja ilusa esteetikaga. Projekti põhialused on lihtsus, minimalism ja funktsionaalsus koos kasutaja hõlpsa interaktsiooniga. Võtmeks on rõõmsameelne kasutajakogemus. Näpunäiteid saab pardlist hõlpsalt ära võtta ja hoiustamissektsiooni paigutada. Dokk on mõeldud pardli laadimiseks ja UV-valgusega toetatud näpunäidete puhastamiseks hoiustamissektsioonis.