Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tehas

Shamim Polymer

Tehas Tehas peab haldama kolme programmi, sealhulgas tootmisrajatist ning laborit ja kontorit. Määratletud funktsionaalsete programmide puudumine seda tüüpi projektides on nende ebameeldiva ruumikvaliteedi põhjuseks. See projekt püüab seda probleemi lahendada, kasutades ringluselemente mitteseotud programmide jagamiseks. Hoone disain keerleb kahe tühja ruumi ümber. Need tühjad ruumid loovad võimaluse eraldada funktsionaalselt mitteseotud ruume. Samas toimib ka keskmise sisehoovina, kus kõik hoone osad on omavahel ühendatud.

Sisekujundus

Corner Paradise

Sisekujundus Kuna sait asub tiheda liiklusega linna nurgapealsel krundil, kuidas saab see mürarikkas naabruskonnas rahu leida, säilitades samal ajal põranda eelised, ruumilise praktilisuse ja arhitektuurse esteetika? See küsimus on muutnud disaini alguses üsna keeruliseks. Elukoha privaatsuse suureks suurendamiseks, säilitades samas head valgustuse, ventilatsiooni ja välja sügavuse tingimused, tegi disainer julge ettepaneku ehitada sisemaastik. See tähendab ehitada kolmekorruseline kuuphoone ning viia esi- ja tagahoov aatriumisse. , haljastuse ja veemaastiku loomiseks.

Elumaja

Oberbayern

Elumaja Disainer usub, et ruumi sügavus ja olulisus elavad jätkusuutlikkuses, mis tuleneb omavahel seotud ja kaassõltuva inimese, ruumi ja keskkonna ühtsusest; tohutute originaalmaterjalide ja taaskasutatud jäätmetega realiseerub kontseptsioon disainistuudios, mis on kodu ja kontori kombinatsioon, et luua keskkonnaga koos eksisteeriv disainistiil.

Kontseptuaalne Näitus

Muse

Kontseptuaalne Näitus Muse on eksperimentaalne disainiprojekt, mis uurib inimese muusikalist taju kolme installatsioonikogemuse kaudu, mis pakuvad erinevaid viise muusika kogemiseks. Esimene on puhtalt sensatsiooniline, kasutades termoaktiivset materjali, ja teine kuvab muusikalise ruumilisuse dekodeeritud taju. Viimane on tõlge noodikirja ja visuaalsete vormide vahel. Inimesi julgustatakse installatsioonidega suhtlema ja muusikat visuaalselt oma tajuga uurima. Peamine sõnum on see, et disainerid peaksid olema teadlikud sellest, kuidas taju neid praktikas mõjutab.

Brändi Identiteet

Math Alive

Brändi Identiteet Dünaamilised graafilised motiivid rikastavad matemaatika õppimisefekti segaõppekeskkonnas. Logo kujundamisel inspireerisid matemaatikast pärit paraboolgraafikud. Tähed A ja V on ühendatud pideva joonega, näidates õpetaja ja õpilase vahelist suhtlust. See edastab sõnumi, et Math Alive juhendab kasutajaid saama matemaatika vallas lasteks. Peamised visuaalid esindavad abstraktsete matemaatikakontseptsioonide muutmist kolmemõõtmeliseks graafikaks. Väljakutse oli tasakaalustada sihtrühma lõbus ja kaasahaarav keskkond haridustehnoloogia kaubamärgina professionaalsusega.

Ehete Kollektsioon

Biroi

Ehete Kollektsioon Biroi on 3D prinditud ehteseeria, mis on inspireeritud legendaarsest taevafööniksist, kes viskab leekidesse ja sünnib uuesti oma tuhast. Struktuuri moodustavad dünaamilised jooned ja pinnale leviv Voronoi muster sümboliseerivad põlevatest leekidest elavnevat ja taevasse lennavat fööniksit. Muster muudab suurust, et voolata üle pinna, andes struktuurile dünaamilisuse tunde. Iseenesest skulptuurilaadset kohalolekut näitav disain annab kandjale julguse astuda samm edasi, tuues välja oma eripära.