Disainiajakiri
Disainiajakiri
Toitesöötja

Food Feeder Plus

Toitesöötja Food Feeder Plus ei aita mitte ainult lastel üksi süüa, vaid tähendab ka vanematele suuremat iseseisvust. Imikud saavad seda ise käes hoida ja seda imeda ja närida pärast seda, kui olete purustanud vanemate valmistatud toidu. Food Feeder Plus sisaldab suuremat ja elastset silikoonkotti, et rahuldada imikute kasvavat isu. See on oluline söötmisvõimalus, mis võimaldab väikelastel värsket tahket toitu ohutult uurida ja nautida. Toidud ei pea olema püreestatud. Pange toit lihtsalt silikoonkotti, sulgege lukk ja imikud saavad värske toiduga isesöömist nautida.

Kunstlik Topograafia

Artificial Topography

Kunstlik Topograafia Suur mööbel nagu koobas See on auhinnatud projekt, mis võitis rahvusvahelisel konteinerikonkursil kunsti peapreemia. Minu idee on mahuti õõnes tühjendada, et ehitada amorfne ruum nagu koobas. See on valmistatud ainult plastmaterjalist. Ligikaudu 1000 lehte 10 mm paksusest pehmest plastmaterjalist lõigati kontuurjooneks ja lamineeriti kihina. See pole mitte ainult kunst, vaid ka suur mööbel. Kuna kõik osad on pehmed nagu diivan ja sellesse ruumi sisenev inimene saab lõõgastuda, leides oma kehavormiks sobiva koha.

Siseruum

Chua chu kang house

Siseruum Nõelravi punkt selles majas pidi ühendama suletud piirkonna uhiuue vaikuse visuaalse olekuga. Neid tehes taastatakse teatav ajalooline ja toores võlu, et kaitsta maja tühjust. Uus majutuskoht lõpeb interjööri sisemuse üllatusega; kuiv ja märg köök köögis ja söögituba köögis. Eluruumi katkestas ka muljetavaldav kunstirünnak, millest on peagi saanud elektrijuhtmete isiklik korpus. Üldise rõhuasetuse täiendamiseks on vajalik värvida sooja valguse viilud kõikidele värviseintele.

Kalender

Calendar 2014 “Town”

Kalender Town on paberkäsitöökomplekt osadega, mida saab vabalt kalendrisse kokku panna. Pange eri kujuga ehitised kokku ja nautige omaenda väikese linna loomist. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.

Kaasaegne Qipao

The Remains

Kaasaegne Qipao Inspiratsioon on pärit Hiina reliikviatest, keraamika on kõige esinduslikum, mis on kuninganna ja inimeste seas kõige populaarsem. Minu uurimuses on ka tänapäeval Hiina põhilised esteetilised moestandardid ja Feng Shui (sise- ja keskkonnakujundus) muutumatud. Neile meeldib läbi vaatamine, kihistamine ja soovimine. Tahaksin kujundada Qipao, et viia keraamika tähendus ja omadus vanast dünastiast tänapäevasesse moodi. Ja provotseerib inimesi, kes on unustanud oma kultuuri ja etnilise kuuluvuse, kui me oleme i-põlvkonnas.

Restoran

Osaka

Restoran Itaim Bibi naabruses (São Paulo, Brasiilia) asuv Osaka näitab uhkusega oma arhitektuuri, pakkudes intiimset ja hubast atmosfääri erinevates ruumides. Tänava kõrval olev väliterrass on sissepääs rohelisse ja kaasaegsesse sisehoovi, seos interjööri, eksterjööri ja looduse vahel. Privaatne ja viimistletud esteetika realiseerus looduslike elementide, nagu puit, kivid, raud ja tekstiil, kasutamisel. Hämara valgustusega lamell-katusesüsteemi ja puidust võretöid uuriti hoolikalt, et viia lõpule harmoneeruv sisekujundus ja luua erinevad keskkonnad.