Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Kujundage tuba, viige sisse aastaajad - Lillede kalender pakub vaasi kujundust, milles on 12 erinevat lille. Helendage oma elu igal kuul hooajalise lillega. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete vĂ€ljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.

Ehted

Angels OR Demons

Ehted Oleme tunnistajaks pidevale lahingule hea ja halva, pimeduse ja valguse, pĂ€eval ja ööl, kaose ja korra, sĂ”ja ja rahu, kangelase ja kaabaka vahel. SĂ”ltumata usutunnistusest vĂ”i rahvusest, on meile rÀÀgitud meie pidevate kaaslaste lugu: meie paremal Ă”lal istuv ingel ja vasakul olev deemon veenab meid tegema head ja registreerib oma head teod. Ta kurat veenab meid teha halba ja peab oma halbade tegude ĂŒle arvestust. Ingel on metafoor meie "superegole" ja kurat tĂ€histab "id" ning pidevat vĂ”itlust sĂŒdametunnistuse ja alateadvuse vahel.

Etiketid

Propeller

Etiketid Propeller on erinevate maailma piirkondade piiritusjookide kogum, mida seob lennureisi teema ja pilootreisija kui brĂ€nditegelane. KĂ”igi jookide omadusi tutvustatakse arvukate illustratsioonide, lennumĂ€rke meenutavate siltide ja kokteiliretseptidena kasutatavate visanditega. MitmekĂŒlgset kujundust tĂ€iendavad mitmesugused vĂ€rvilise fooliumi toonid, erinevad lakid, mustrid ja reljeeftrĂŒkk.

Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Portaalisaidi goo reklaamkalender (http://www.goo.ne.jp) on funktsionaalne kalender, mille leht igaks kuuks saab tasku, mis vÔimaldab teil hoida ja hallata oma visiitkaarte, mÀrkmeid ja kviitungeid . Teema on Red String, et nÀidata sidet goo ja selle kasutajate vahel. Tasku mÔlemat otsa hoiab tegelikult punane Ômblus, mis kujunduse esiletÔstmiseks muutub. MÔnusalt ekspressiivsel kujul olev kalender sobib just 2014. aastaks.

Teekomplekt

Wavy

Teekomplekt Looduses travertiiniterrassilt inspireeritud Wavy on teekomplekt, mis pakub teile ainulaadse teeelamuse. Uuenduslikud kÀepidemed on vÀlja töötatud nii, et need mahuksid mugavalt teie kÀtesse. Pestes tassi peopesadega, saate teada, et see ulatub vÀlja nagu vesiroos ja viib teid rahuliku hetkeni.

Ehted

Poseidon

Ehted Minu kujundatud ehted vĂ€ljendavad minu tundeid. See esindab mind kunstniku, disainerina ja ka inimesena. PÀÀstik Poseidoni loomiseks seati minu elu kĂ”ige pimedamatel tundidel, kui tundsin end ehmununa, haavatavana ja kaitset vajavana. Peamiselt kujundasin selle kollektsiooni kasutamiseks enesekaitseks. Ehkki see mĂ”te on kogu selle projekti jooksul hÀÀbunud, on see siiski olemas. Poseidon (Kreeka mĂŒtoloogias merevĂ€rinate jumal ja maavĂ€rinate "Earth Shaker") on minu esimene ametlik kollektsioon, mis on suunatud tugevatele naistele ja mille eesmĂ€rk on anda kandjale jĂ”u ja enesekindlust.