Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sõrmus

Gabo

Sõrmus Gabo sõrmus oli loodud selleks, et julgustada inimesi uuesti mängima mängu mängulist külge, mis tavaliselt kaotatakse täiskasvanu saabudes. Disainerit inspireerisid mälestused, kui ta jälgis oma poega mängimas oma värvika võlukuubikuga. Kasutaja saab rõngaga mängida, pöörates kahte iseseisvat moodulit. Seda tehes saab vääriskivi värvikomplektid või moodulite positsiooni sobitada või sobitada. Lisaks mängulisele aspektile saab kasutaja valida, kas kanda erinevat sõrmust iga päev.

Projekti nimi : Gabo, Disainerite nimi : Ana Piazza, Kliendi nimi : Ana Piazza.

Gabo Sõrmus

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.