Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvik

Aix Arome Cafe

Kohvik Kohvik on koht, kus külastajad tunnevad ookeanide kooseksisteerimist. Ruumi keskele paigutatud tohutu munakujuline struktuur toimib samaaegselt kassa ja kohvi pakkumisega. Kabiini ikooniline välimus on inspireeritud tumedast ja tuhmist välimusega kohvioast. Kaks suurt ava, mis asuvad „suure uba” mõlemal küljel, on heaks ventilatsiooni ja loodusliku valguse allikaks. Kohvik varustas pikka lauda nagu hunnik kaheksajalga ja mullid kokku. Näiliselt juhuslikult rippuvad lühtrid meenutavad kalade vaadet veepinnale, läikivad lainelised neelavad laiast valgest taevast hubast päikesevalgust.

Projekti nimi : Aix Arome Cafe, Disainerite nimi : Ajax Law, Kliendi nimi : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kohvik

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.