Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elukoht

Cheung's Residence

Elukoht Elukoha kujundamisel on silmas peetud lihtsust, avatust ja looduslikku valgust. Hoone jalajĂ€lg peegeldab olemasoleva platsi piirangut ja ametlik vĂ€ljendus on mĂ”eldud puhtaks ja lihtsaks. Hoone pĂ”hjakĂŒljel asuvad aatrium ja rĂ”du, mis valgustavad sissepÀÀsu ja söögituba. LĂŒkandaknad on hoone lĂ”unapoolses otsas, kus elutuba ja köök peavad maksimaalselt tagama loodusliku valguse ja tagama ruumilise paindlikkuse. Projekteerimisideede edasiseks tugevdamiseks pakutakse kogu hoones katuseaknaid.

Ajutine Teabekeskus

Temporary Information Pavilion

Ajutine Teabekeskus Projekt on mitmeotstarbeline ajutine paviljon Londonis Trafalgaris mitmesuguste funktsioonide ja ĂŒrituste jaoks. Kavandatud struktuur rĂ”hutab "ajutisuse" mĂ”istet, kasutades peamise ehitusmaterjalina ringlussevĂ”tu mahuteid. Selle metallilise olemuse eesmĂ€rk on luua kontrastsed suhted olemasoleva ehitisega, mis tugevdab kontseptsiooni ĂŒleminekutunnet. Samuti on hoone ametlik vĂ€ljendus korrastatud ja paigutatud juhuslikult, luues kohapeal ajutise orientiiri, et meelitada visuaalset suhtlemist hoone lĂŒhikese eluea jooksul.

MĂŒĂŒgisalong, JaemĂŒĂŒk, Raamatupood

World Kids Books

MĂŒĂŒgisalong, JaemĂŒĂŒk, Raamatupood Kohaliku ettevĂ”tte inspireerituna jĂ€tkusuutliku ja tĂ€ielikult toimiva vĂ€ikese jalanumbriga raamatupoe loomiseks kasutas RED BOX ID „avatud raamatu” mĂ”istet uhiuue jaekaubanduskogemuse kujundamiseks, mis toetab kohalikku kogukonda. Kanadas Vancouveris asuv World Kids Books on esimene mĂŒĂŒgisaal, teine jaekauplus ja kolmas veebipood. VĂ€rvide julge kontrast, sĂŒmmeetria, rĂŒtm ja popp tĂ”mbavad inimesi sisse ja loovad dĂŒnaamilise ja lĂ”busa ruumi. See on suurepĂ€rane nĂ€ide sellest, kuidas sisekujunduse abil saab Ă€riideed tĂ€iustada.

Linna Uuendamine

Tahrir Square

Linna Uuendamine Tahriri vĂ€ljak on Egiptuse poliitilise ajaloo selgroog ja seetĂ”ttu on selle linnakujunduse taaselustamine poliitiline, keskkonnaalane ja sotsiaalne soov. Üldplaan hĂ”lmab osa tĂ€navate sulgemist ja nende liitmist olemasoleva vĂ€ljakuga liiklusvoogu hĂ€irimata. SeejĂ€rel loodi Egiptuse tĂ€napĂ€evase poliitilise ajaloo tĂ€histamiseks kolm projekti, mis hĂ”lmasid puhke- ja Ă€rifunktsioone ning mĂ€lestusmĂ€rki. Kavas vĂ”eti arvesse piisavalt ruumi jalutamiseks ja istumiskohtadeks ning rohelise ala kĂ”rge suhtarv linna vĂ€rvi tutvustamiseks.

Avalik VĂ€ljak

Brieven Piazza

Avalik VĂ€ljak Selle disaini inspiratsiooniks on kiindumus Mondri abstraktsiooni ja sĂŒmboolika lihtsusesse ja mĂ”istmisse, millel on iseloomulik ja autentsus ning mida tĂ€histatakse ajaloolisel Square Kufici kalligraafias. See kujundus on stiilide sidusa sulandumise manifest, mis propageerib sĂ”numit, et palja silmaga vaatluse puhul on vĂ”imalik segada erinevaid nĂ€iliselt vastuolulisi stiile, samal ajal kui sĂŒgavuti uurides nende taga olevat filosoofiat, leidub sarnasusi, mille tulemuseks oleks ĂŒhtne kunstiteos. on ahvatlev ĂŒle ilmse mĂ”istmise.

KinnisvarabĂŒroo

The Float

KinnisvarabĂŒroo Projekteerime selles projektis arhitektuuri, interjööri ja maastikku. Juhtum on „Kinnisvaraagentuur”, kinnisvarariigi nimi on [Sky villa], nii et mĂ”elge sellele kontseptsioonile juhtumi nimi lĂ€htepunktina. Ja projekt asub Xiameni kesklinnas, tingimused baasi ĂŒmber on ebasoodsad, seal on vanad korterid ja ehitusplats, vastas on kool, maastikku ei ĂŒmbritse. LĂ”puks tĂ”mmake kontseptsiooni [Float] abil mĂŒĂŒgikeskus 2F kĂ”rgusele ja looge oma maastik, virna tasemel bassein, nii et mĂŒĂŒgikeskusele meeldib vees hĂ”ljuda ja kĂŒlastajad kĂ€ivad ĂŒle suure pindala tiigist ja kogu mĂŒĂŒgikontori esimesel korrusel kĂ”ndige tagumistele treppidele ja minge ĂŒles mĂŒĂŒgisaali. Konstruktsioon on teraskonstruktsioon, hoonekujundus ja sisekujundus taotlevad tehnika integreerimist ja ĂŒhtsust.