Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lipulaev Teepood

Toronto

Lipulaev Teepood Kanada kĂ”ige elavamas kaubanduskeskuses on Studio Yimu vĂ€rske puuviljatee poe kujundus. Lipulaevpoe projekt oli ideaalne kaubamĂ€rgi loomise eesmĂ€rgil, et saada kaubanduskeskuse uueks levialaks. Kanada maastikust inspireeritud Kanada Blue Mountaini kaunis siluett on kogu poe seina taustale trĂŒkitud. Idee ellu viimiseks valmistas Studio Yimu kĂ€sitööna 275 cm x 180 cm x 150 cm suuruse veskikujulise skulptuuri, mis vĂ”imaldab iga kliendiga tĂ€ielikult suhelda.

Paviljon

Big Aplysia

Paviljon Linnaarengu kĂ€igus on samasuguse ehitatud keskkonna tekkimine vĂ€ltimatu. Traditsioonilised hooned vĂ”ivad tunduda ka ĂŒksluised ja eemalejÀÀnud. Erikujulise maastikuarhitektuuri ilmumine pehmendab inimestevahelisi suhteid arhitektuurses ruumis, muutub vaatamisvÀÀrsuste vaatamise kohaks ja aktiveerib elujĂ”udu.

MĂŒĂŒgisalong

From The Future

MĂŒĂŒgisalong NĂ€itusesaal: NĂ€ituseruumis on nĂ€itusel treeningjalatsid ja spordivahendid, mis on valmistatud sĂŒstimistehnoloogia abil. Koht nĂ€eb vĂ€lja nagu valmistatud survevalu abil. Selle koha valmistamismeetodi korral oleks mööblitĂŒkid tervikuna moodustamiseks valmistatud justkui survevaluvormis. JĂ€medad Ă”mblusrajad, mis laes, pehmendavad kogu tehnoloogilist visuaalsust.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Riskantse poe kujundas ja lĂ”i Piotr PƂoski asutatud disainistuudio ja vintage galerii smallna. See ĂŒlesanne esitas palju vĂ€ljakutseid, kuna butiik asub ĂŒĂŒrimaja teisel korrusel, sellel puudub vaateaken ja selle pindala on vaid 80 ruutmeetrit. Siit sĂŒndis idee pindala kahekordistada, kasutades Ă€ra nii laes olevat ruumi kui ka pĂ”randapinda. Saavutatakse kĂŒlalislahke ja kodune Ă”hkkond, isegi kui mööbel on tegelikult lakke tagurpidi riputatud. Riskantne pood on loodud kĂ”igi reeglite jĂ€rgi (see trotsib isegi raskust). See peegeldab tĂ€ielikult brĂ€ndi vaimu.

Staadioni KĂŒlalislahkus

San Siro Stadium Sky Lounge

Staadioni KĂŒlalislahkus Uute Sky-salongide projekt on vaid esimene samm tohutust renoveerimisprogrammist, mida AC Milan ja FC Internazionale koos Milano linnavalitsusega viivad lĂ€bi eesmĂ€rgiga muuta San Siro staadion multifunktsionaalseks rajatiseks, mis suudab majutada kĂ”iki tĂ€htsate sĂŒndmustega, millega Milano silmitsi seisab eelseisva EXPO 2015 ajal. PĂ€rast skyboxi projekti Ă”nnestumist on Ragazzi & Partnerid teostanud idee luua San Siro staadioni peamise suure stendi kohale uus kĂŒlalislahkuse kontseptsioon.

BĂŒroo VĂ€ikemaht

Conceptual Minimalism

BĂŒroo VĂ€ikemaht Sisekujundus on triibuline esteetilisele, kuid samas mitte funktsionaalsele minimalismile. Avatud planeeringuruumi rĂ”hutavad puhtad jooned, suured klaasitud avad, mis vĂ”imaldavad palju loomulikku pĂ€evavalgust, vĂ”imaldades joonest ja tasapinnast saada pĂ”hilised konstruktsiooni- ja esteetilised elemendid. TĂ€isnurkade puudumine tingis vajaduse omada ruumi dĂŒnaamilisemat vaadet, samas kui hele vĂ€rvipaleti valik kombineerituna materjali ja tekstuuri mitmekesisusega vĂ”imaldab ruumi ja funktsiooni ĂŒhtsust. LĂ”petamata betoonviimistlus tĂ”useb seinte kĂŒlge, et lisada kontrast valge-pehme ja kareda-halli vahel.