Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender ZOO on paberkäsitöökomplekt kuue looma valmistamiseks, millest igaüks toimib kahekuulise kalendrina. Lõbutsege oma väikese loomaaiaga aasta! Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on võim modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Mööbel, Mis Muudab,

Ludovico

Mööbel, Mis Muudab, Ruumi kokkuhoid on üsna originaalne - kaks tooli on sahtli sisse peidetud. Põhimööbli sisse paigutatuna ei saa te aru, et sahtlid näivad tegelikult olevat kaks eraldi tooli. Teil võib olla ka laud, mida saab kasutada põhikonstruktsioonist väljaviimisel lauana. Põhikonstruktsioon koosneb neljast sahtlist ja vahetult ülemise sahtli kohal olevast sahtlist, milles saate hoida palju asju. Peamine selle mööbli materjal, beign eucaliptus fingerjoint, on keskkonnasõbralik, uskumatult vastupidav, kõva ja väga tugeva visuaalse välimusega.

Kellarakendus

Dominus plus

Kellarakendus Dominus plus väljendab aega originaalsel viisil. Nagu doominootükkidel olevad punktid, tähistab kolm punktirühma: tunde, kümneid minuteid ja minuteid. Kellaaega saab lugeda punktide värvist: AM roheline; kollane PM jaoks. Rakendus sisaldab taimerit, äratuskella ja helisignaale. Kõik funktsioonid on navigeeritavad, puudutades diskreetseid nurgapunkte. Sellel oli originaalne ja kunstiline kujundus, mis tutvustas 21. sajandi tegelikku ajanägu. See on kujundatud ilusas sümbioosis Apple'i kaasaskantavate seadmete ümbristega. Sellel on lihtne liides, milles on ainult paar vajalikku sõna.

Sõnumikaart

Standing Message Card “Post Animal”

Sõnumikaart Las loomapaberist valmistatud käsitöökomplekt edastab teile olulised sõnumid. Kritseldage oma sõnumit korpusesse ja saatke see koos teiste ümbrikus olevate osadega. See on lõbus sõnumikaart, mille saaja saab kokku panna ja kuvada. Kuvatakse kuus erinevat looma: part, siga, sebra, pingviin, kaelkirjak ja põhjapõder. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on võim modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi.

Muudetav Diivan

Mäss

Muudetav Diivan Tahtsin luua modulaarse diivani, mida saaks muuta mitmeks eraldi istelahenduseks. Kogu mööbel koosneb vaid kahest erinevast sama kujuga tükist, et moodustada erinevaid lahendusi. Põhikonstruktsioon on käetugede sama külgmise kujuga, kuid ainult paksem. Mööbli põhitüki muutmiseks või jätkamiseks saab käetugesid 180 kraadi pöörata.