Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tolmulapp Ja Luud

Ropo

Tolmulapp Ja Luud Ropo on isetasanduv tolmu- ja luudukontseptsioon, mis ei kuku kunagi põrandale. Tänu prügikasti alumises sektsioonis asuva veepaagi väikesele kaalule hoiab Ropo end looduslikult tasakaalus. Pärast tolmu hõlpsat pühkimist prügikasti sirge huule abil saavad kasutajad luu ja prügikoti kokku tõmmata ja ühe tervikuna ära panna, ilma et peaks kunagi alla kukkuma. Kaasaegse orgaanilise vormi eesmärk on tuua siseruumidesse lihtsus ja õõtsuva weeble võnke funktsioon kavatseb põrandat puhastades kasutajaid lõbustada.

Tugitool

Baralho

Tugitool Baralho tugitoolil on silmatorkav kaasaegne disain, mis koosneb puhtast vormist ja sirgjoontest. Harjatud alumiiniumplaadil voldidest ja keevisõmblustest koosnev tugitool paistab silma julge istuvuse poolest, mis seab kahtluse alla materjali tugevuse. See suudab koondada ühes elemendis ilu, kerguse ja joonte ning nurkade täpsuse.

Lipulaev

Lenovo

Lipulaev Lenovo lipulaevakaupluse eesmärk on tõsta brändikuvandit, pakkudes publikule platvormi, kus saab suhelda ja poes loodud elustiili, teenuse ja kogemuste kaudu omavahel suhelda. Disainikontseptsioon on välja töötatud lähtuvalt missioonist viia üleminek arvutiseadmete tootjalt juhtivale kaubamärgile tarbeelektroonika pakkujate seas.

Veini Etikett

5 Elemente

Veini Etikett “5 Elemente” kujundus on projekti tulemus, kus klient usaldas disainiagentuuri täieliku sõnavabadusega. Selle disaini esiletõstmiseks on rooma täht „V”, mis kujutab toote põhiideed - viit tüüpi veini, mis on põimitud ainulaadsesse segu. Sildi jaoks kasutatav spetsiaalne paber, samuti kõigi graafiliste elementide strateegiline paigutamine provotseerib potentsiaalset tarbijat võtma pudeli ja seda oma käes keerutama, katsuma, mis kindlasti jätab sügavama mulje ja muudab kujunduse meeldejäävamaks.

Karastusjookide Pakendid

Coca-Cola Tet 2014

Karastusjookide Pakendid Et luua Coca-Cola purkide seeria, mis levitaks miljoneid Tết soove kogu riigis. Nende soovide vormistamiseks kasutasime Coca-cola sümbolit Tết (pääsuke lind). Iga purgi jaoks valmistati sadu käsitsi joonistatud pääsukesi, mis paigutati hoolikalt kohandatud skripti ümber, mis koos moodustavad rea tähendusrikkaid vietnami soove. "An" tähendab rahu. "Tài" tähendab edu, "Lộc" tähendab jõukust. Neid sõnu vahetatakse kogu puhkuse ajal laialdaselt ja need kaunistavad traditsiooniliselt Tếti teenetemärke.

Avatud Lauanõude Süsteem

Osoro

Avatud Lauanõude Süsteem OSORO uuenduslik iseloom on ühendada kõrgekvaliteedilise klaasistatud portselani ja selle tüüpilise elevandiluuvärvi läikiva naha kvaliteet funktsiooniga, mis sobib toiduainete säilitamiseks külmkapis või sügavkülmas ning küpsetamiseks auruahju või mikrolaineahjus. Lihtsat moodulikujulist kuju koos erinevate elementidega saab ruumi kokkuhoiuks virnastada, paindlikult kombineerida ja sulgeda mitmevärvilise silikoonist O-hermeetikuga või O-pistikuga, nii et toit püsib selles hästi suletud. OSOROt saab universaalselt kasutada, välistades vajaduse meie igapäevase elu järele.