Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ratsakompleks

Emerald

Ratsakompleks Tervikliku arhitektuuri- ja ruumiprojektide pilt ĂŒhendab kĂ”iki kuut hoonet, paljastades igaĂŒhe funktsionaalse identiteedi. Areenide ja tallide laiendatud fassaadid, mis on suunatud administratiivsele komposiitsĂŒdamikule. Kuuepoolne ehitis kristallvĂ”rguna toetub puitraamile nagu kaelakee. Smaragddetailidena klaasikihtidega kaunistatud seinakolmnurgad. Kumer valge konstruktsioon tĂ”stab esile peasissekĂ€igu. FassaadivĂ”rk on samuti osa siseruumist, kus keskkonda tajutakse lĂ€bipaistva vĂ”rgu kaudu. Interjöörid jĂ€tkavad puitkonstruktsioonide teemat, kasutades elementide skaalat inimese proportsioonide proportsionaalsemaks muutmiseks.

KÔlarite Orkester

Sestetto

KĂ”larite Orkester KĂ”larite orkestriansambel, kes mĂ€ngib koos nagu tĂ”elised muusikud. Sestetto on mitmekanaliline helisĂŒsteem, mis vĂ”imaldab mĂ€ngida konkreetseid heliribasid eraldi kĂ”laritest, millel on erinevad tehnoloogiad ja materjalid, mis on pĂŒhendatud konkreetsele helikorpusele, puhta betooni, kĂ”lavate puidust helilaudade ja keraamiliste sarvede seas. Palade ja osade segunemine tuleb tagasi, et olla fĂŒĂŒsiliselt kuulamiskohas nagu pĂ€ris kontserdil. Sestetto on salvestatud muusika kammerorkester. Sestetto toodavad otse selle disainerid Stefano Ivan Scarascia ja Francesco Shyam Zonca.

Kohvik

Perception

Kohvik See vĂ€ike soe puidust kohvik asub ristmiku nurgal vaikses piirkonnas. Tsentraliseeritud avatud ettevalmistustsoon pakub kĂŒlastajatele barista esinemisest puhta ja ulatusliku kogemuse kĂ”ikjal, kus baarist vĂ”i kohvikus istutakse. Laeobjekt nimega "Varjutav puu" algab ettevalmistustsooni tagakĂŒljelt ja see katab klienditsooni, et muuta kogu selle kohviku atmosfÀÀr. See annab kĂŒlastajatele ebatavalise ruumilise efekti ja muutub ka meediumiks inimestele, kes soovivad maitsekohviga mĂ”ttesse jÀÀda.

Avalik Aiatool

Para

Avalik Aiatool Para on avalike vĂ€litoolide komplekt, mis on loodud vĂ€litingimustes vaoshoitud paindlikkuse tagamiseks. Toolide komplekt, millel on ainulaadselt sĂŒmmeetriline kuju ja mis erineb tĂ€ielikult tavapĂ€rase toolidisaini olemuslikust visuaalsest tasakaalust. Lihtsast kiigekujust inspireerituna on see vĂ€litoolide komplekt julge, kaasaegne ja tervitab suhtlemist. MĂ”lemad on raske kaalutud pĂ”hjaga, Para A toetab 360 pöörlemist ĂŒmber oma aluse ja Para B toetab kahesuunalist pööramist.

Laud

Grid

Laud Grid on Hiina traditsioonilisest arhitektuurist inspireeritud vĂ”rgusĂŒsteemist kujundatud laud, kus hoone erinevates osades kasutatakse puitkonstruktsioonide tĂŒĂŒpi Dougong (Dou Gong). Traditsioonilise omavahel ĂŒhendatud puitkonstruktsiooni abil on laua kokkupanek ka struktuuri tundmaĂ”ppimise ja ajaloo kogemise protsess. Kandekonstruktsioon (Dou Gong) on valmistatud mooduldetailidest, mida saab ladustamist vajavalt lihtsalt lahti vĂ”tta.

Mööblisari

Sama

Mööblisari Sama on autentne mööblisari, mis pakub funktsionaalsust, emotsionaalset kogemust ja ainulaadsust lĂ€bi oma minimaalsete, praktiliste vormide ja tugeva visuaalse efekti. Sama tseremooniatel kantavate pöörlevate kostĂŒĂŒmide luulest saadud kultuuriline inspiratsioon tĂ”lgendatakse selle kujunduses koonilise geomeetria ja metalli painutamistehnika mĂ€ngu kaudu. Seeria skulptuurne rĂŒht on ĂŒhendatud materjalide, vormide ja tootmistehnika lihtsusega, et pakkuda funktsionaalset & amp; esteetiline kasu. Tulemuseks on kaasaegne mööbliseeria, mis pakub elamispindadele iseloomuliku puudutuse.