Disainiajakiri
Disainiajakiri
Staadioni KĂĽlalislahkus

San Siro Stadium Sky Lounge

Staadioni Külalislahkus Uute Sky-salongide projekt on vaid esimene samm tohutust renoveerimisprogrammist, mida AC Milan ja FC Internazionale koos Milano linnavalitsusega viivad läbi eesmärgiga muuta San Siro staadion multifunktsionaalseks rajatiseks, mis suudab majutada kõiki tähtsate sündmustega, millega Milano silmitsi seisab eelseisva EXPO 2015 ajal. Pärast skyboxi projekti õnnestumist on Ragazzi & Partnerid teostanud idee luua San Siro staadioni peamise suure stendi kohale uus külalislahkuse kontseptsioon.

Valgustuskonstruktsioon

Tensegrity Space Frame

Valgustuskonstruktsioon Tensegrity kosmoseraami valgus kasutab RBFulleri põhimõtet „vähem kui rohkem”, et toota valgusti ainult selle valgusallika ja elektrijuhtme abil. Pingutusvõimest saab struktuurne vahend, mille abil mõlemad toimivad vastastikku nii kokkusurumisel kui ka pingutamisel, et tekitada näiliselt katkendlik valgusväli, mis on määratletud ainult selle struktuuriloogika abil. Selle mastaapsus ja tootmise ökonoomsus räägivad lõputu konfiguratsiooniga kaupa, mille helendav vorm hoiab graatsiliselt tõmbejõudu lihtsusega, mis kinnitab meie ajajärgu paradigmat: Saavutada rohkem, kasutades vähem.

Hariduslikuks Muudetav Seade

Pupil 108

Hariduslikuks Muudetav Seade Õpilane 108: kõige odavam hariduse jaoks mõeldud Windows 8 teisendatav seade. Uus liides ja täiesti uus kogemus õppimisel. Õpilane 108 sirvib nii tahvelarvutite kui ka sülearvutite maailmu, vahetades neid kahe vahel, et hariduses toimimist paremaks muuta. Windows 8 avab uusi õppimisvõimalusi, võimaldades õpilastel puutetundliku ekraani funktsiooni ja lugematul hulgal rakendusi täielikult ära kasutada. Osa Intel® Education Solutions on õpilane 108 kõige taskukohasem ja sobivam lahendus klassiruumide jaoks kogu maailmas.

Söögilaud

Chromosome X

Söögilaud Söögilaud, mis on mõeldud istuma kaheksale inimesele, kes suhestuvad noolega. Ülemine osa on abstraktne X, mis on tehtud kahest erinevast tükist, mida on rõhutatud sügava joonega, samal ajal kui sama abstraktne X peegeldub põrandal koos aluskonstruktsiooniga. Valge konstruktsioon on valmistatud kolmest erinevast tükist, et neid oleks lihtne kokku panna ja transportida. Lisaks sellele valiti alumine osa heledamaks - tamme ülemise osa tiisikivärvi ja aluse valge kontrast, rõhutades ebakorrapärase kujuga ülaosa, pakkudes nõuannet kasutajate erinevaks suhtlemiseks.

Optikainstallatsioon

Opx2

Optikainstallatsioon Opx2 on optiline installatsioon, mis uurib sümbiootilist seost looduse ja tehnoloogia vahel. Suhe, kus mustrid, kordamine ja rütm kirjeldavad nii loomulikke formatsioone kui ka arvutiprotsesside toiminguid. Paigalduste ainulaadne geomeetria, hetkeline läbipaistmatus ja / või tihedus sarnanevad rukkiväljaga sõitmise nähtusega või selgitatakse tehnoloogia abil binaarset koodi vaadates. Opx2 loob keeruka geomeetria ja seab välja ruumala ja ruumi tajumise.

Hariduse Jaoks Eemaldatav Seade

Unite 401

Hariduse Jaoks Eemaldatav Seade Unite 401: ideaalne duo haridusele. Räägime meeskonnatööst. Uskumatult mitmekülgse kahe-ühes kujundusega on Unite 401 ideaalne õpilasseade koostööl põhinevate õpikeskkondade jaoks. Tahvelarvuti ja sülearvuti kombinatsioon pakub hariduse jaoks kõige võimsamat mobiililahendust, mida võimaldab mgseries turvaline disain nutikaima hinnaga.