Disainiajakiri
Disainiajakiri
Otsalaud

TIND End Table

Otsalaud TINDi lĂ”pplaud on vĂ€ike, keskkonnasĂ”bralik laud, millel on tugev visuaalne kohalolek. Taaskasutatud terasest pealispind on lĂ”igatud keeruka mustriga, mis loob erksa valguse ja varju. Bambusjalgade kuju mÀÀratakse terasest ĂŒlaosa mustriga ja kĂ”ik neliteist jalga lĂ€bivad terase ĂŒlaosa ja lĂ”igatakse seejĂ€rel ĂŒhtlaseks. Ülalt vaadatuna loob karboniseeritud bambus pidurdusmustri, mis asetseb perforeeritud terase suhtes. Bambus on kiiresti taastuv tooraine, kuna bambus on kiiresti kasvav rohi, mitte puidutoode.

Multifunktsionaalne Riidekapp

Shanghai

Multifunktsionaalne Riidekapp “Shanghai” multifunktsionaalne riidekapp. Fassaadimuster ja lakooniline vorm toimivad nn dekoratiivseinana ja see vĂ”imaldab garderoobi dekoratiivse komponendina tajuda. SĂŒsteem "kĂ”ik hinnas": sisaldab erineva mahuga ladustamiskohti; sisseehitatud öökapid, mis on garderoobi esikĂŒlje osa, mis avatakse ja suletakse ĂŒhe fassaadi tĂ”uke abil; 2 sisseehitatud öölampi, mis on peidetud silmapaistva helitugevuse alla voodi mĂ”lemale kĂŒljele. Kapi pĂ”hiosa on valmistatud pisikesest puust kujuga tĂŒkist. See koosneb 1500 tĂŒkist kempast ja 4500 tĂŒkist pleegitatud tamme.

MĂ€nguasi

Rocking Zebra

MĂ€nguasi Lastele meeldib see rabelev kiikmĂ€nguasi, samas kui tĂ€napĂ€evane vĂ€limus, funky graafika ja naturaalne puit on tĂ€napĂ€evases kodus tĂ”elised pilkupĂŒĂŒdjad. Projekteerimisprobleemiks oli klassikalise pĂ€riliku mĂ€nguasja oluliste omaduste sĂ€ilitamine, kasutades samal ajal tĂ€iustatud tehnikaid ja modulaarset ehitussĂŒsteemi, et vĂ”imaldada tulevikus tĂ€iendavaid loomaliike minimaalsete osade muudatustega. Samuti pidi pakendatud toode olema kompaktne ja alla 10 kg alla otsemĂŒĂŒgikanalite jaoks. Kohandatud prindlaminaadi kasutamine on tĂ”eline esimene, mille tulemuseks on tĂ€iuslik vĂ€rvide / mustri ĂŒlekandmine tĂ€iesti kriimustuskindlale pinnale

Kodu Laua Mööbel

Marken Desk

Kodu Laua Mööbel Selle elegantse ja samas tugeva laua visuaalselt kerge tunne viib meid tagasi Skandinaavia disainikooli. Jalade ebamugav kuju, see, kuidas nad ulatuvad esikĂŒljele peaaegu nagu lordlik tervitusĆŸest, tuletab meile meelde aadliku mehe siluetti, kelle mĂŒts tervitab daami. Laud tervitab meid selle kasutamisel. Sahtlite kuju, nagu eraldi kirjutuslaua jĂ€semed, koos rippuva tunde ja esikĂŒljega isikupĂ€rase ilmega, skaneerib ruumi nagu valvsad silmad.

Baaritool

Barcycling Chair

Baaritool Barcycling on baaritool, mis on kujundatud sporditeemalisteks ruumideks. TĂ€nu jalgratta sadulale ja jalgrattapedaalile pöörab see tĂ€helepanu baaritoolil olevale dĂŒnaamilisuse kuvandile. Istme polĂŒuretaanist skeleti ja istme ĂŒlaosa loomine, mis on kaetud kĂ€sitsi Ă”mbleva nahaga. .Kuigi polĂŒuretaani, naturaalse naha ja kĂ€sitsi Ă”mblemise kvaliteet sĂŒmboliseerib vastupidavust. Erinevalt tavapĂ€rasest baaritoolist, kus jalatoe asendit ei saa muuta, vĂ”imaldab barcycling vĂ”imaldada muuta istmeid, hoides pedaale erinevates kohtades. Seega vĂ”imaldab see pikemat ja mugavamat. istudes.

Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender Portaalisaidile vÀlja töötatud ja toodetud ainulaadne ja mÀnguline reklaamkalender kasutab goo paberitekstuure ja mÔtleb selle funktsionaalsusele. See 2013. aasta vÀljaanne on kalendrite ja ajakavade koostaja, mis on kokku koondatud aasta pikkuste plaanide ja pÀevakavade kirjutamiseks. Kalendri jaoks paksu kvaliteediga paber ja odava hinnaga paber, mis sobib ajakavakorraldaja mÀrkmete tegemiseks, valiti hoolikalt ja loodud kontrast sobib kalendri kujunduse osaks. TÀitegraafiku korraldaja lisatud funktsioon muudab selle ideaalselt kasutajasÔbralikuks lauakalendriks.