Disainiajakiri
Disainiajakiri
SÔnumikaart

Standing Message Card “Post Animal”

SĂ”numikaart Las loomapaberist valmistatud kĂ€sitöökomplekt edastab teile olulised sĂ”numid. Kritseldage oma sĂ”numit korpusesse ja saatke see koos teiste ĂŒmbrikus olevate osadega. See on lĂ”bus sĂ”numikaart, mille saaja saab kokku panna ja kuvada. Kuvatakse kuus erinevat looma: part, siga, sebra, pingviin, kaelkirjak ja pĂ”hjapĂ”der. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on vĂ”im modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi.

Muudetav Diivan

MĂ€ss

Muudetav Diivan Tahtsin luua modulaarse diivani, mida saaks muuta mitmeks eraldi istelahenduseks. Kogu mööbel koosneb vaid kahest erinevast sama kujuga tĂŒkist, et moodustada erinevaid lahendusi. PĂ”hikonstruktsioon on kĂ€etugede sama kĂŒlgmise kujuga, kuid ainult paksem. Mööbli pĂ”hitĂŒki muutmiseks vĂ”i jĂ€tkamiseks saab kĂ€etugesid 180 kraadi pöörata.

Koogialus

Temple

Koogialus KodukĂŒpsetamise kasvavast populaarsusest nĂ€gime vajadust moodsa vĂ€ljanĂ€gemisega tĂ€napĂ€evase koogialuse jĂ€rele, mida saaks hĂ”lpsasti kapis hoida vĂ”i joonistada. Kergesti puhastatav ja nĂ”udepesumasinas ohutu. Templit on lihtne kokku panna ja see on intuitiivne, libistades plaadid ĂŒle koonusjoone keskosa. LahtivĂ”tmine on sama lihtne, lihtsalt libistades need tagasi. Virnastaja hoiab kĂ”iki 4 pĂ”hielementi koos. Virnastaja aitab kĂ”iki elemente koos mitme nurga all kompaktsena hoida. Erinevatel puhkudel saate kasutada erinevaid plaadikonfiguratsioone.

Puhketool

Bessa

Puhketool Hotellide, kuurortide ja privaatsete eluruumide puhkenurkadele mÔeldud Bessa puhketool harmoneerub kaasaegsete sisekujundusprojektidega. See disain edastab rahulikkust, mis kutsub meelde jÀÀma. PÀrast selle tÀielikult jÀtkusuutliku tootmise lahendamist saame nautida tasakaalu vormi, tÀnapÀevase disaini, funktsiooni ja orgaaniliste vÀÀrtuste vahel.

Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Vesiratas on kolmemÔÔtmeline kalender, mis on valmistatud kuuest aeruratta kujuliselt aerult. Pöörake oma töölaual kordumatut iseseisvat kalendrit nagu veeratas, mida saaksite kasutada iga kuu. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on vĂ”im modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete vĂ€ljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Otsalaud

TIND End Table

Otsalaud TINDi lĂ”pplaud on vĂ€ike, keskkonnasĂ”bralik laud, millel on tugev visuaalne kohalolek. Taaskasutatud terasest pealispind on lĂ”igatud keeruka mustriga, mis loob erksa valguse ja varju. Bambusjalgade kuju mÀÀratakse terasest ĂŒlaosa mustriga ja kĂ”ik neliteist jalga lĂ€bivad terase ĂŒlaosa ja lĂ”igatakse seejĂ€rel ĂŒhtlaseks. Ülalt vaadatuna loob karboniseeritud bambus pidurdusmustri, mis asetseb perforeeritud terase suhtes. Bambus on kiiresti taastuv tooraine, kuna bambus on kiiresti kasvav rohi, mitte puidutoode.