Disainiajakiri
Disainiajakiri
Söögitool

'A' Back Windsor

Söögitool Tahke lehtpuu, traditsioonilised tisleritooted ja kaasaegsed masinad vĂ€rskendavad suurepĂ€rast Windsori tooli. Esijalad lĂ€bivad istme, et saada kuningpostiks ja tagumised jalad ulatuvad harjani. Triangulatsiooni abil kohandab see tugev kujundus surve- ja pingejĂ”ud maksimaalse visuaalse ja fĂŒĂŒsilise efekti saavutamiseks. PiimavĂ€rv vĂ”i selge Ă”livĂ€rv sĂ€ilitavad Windsori toolide jĂ€tkusuutliku traditsiooni.

Ümberkujundatavad Kohvitoolid Ja Puhketoolid

Twins

Ümberkujundatavad Kohvitoolid Ja Puhketoolid Kaksikute kohvilaua kontseptsioon on lihtne. Ă•Ă”nes kohvilaud hoiab sees kaks tĂ€ispuidust istmeosa. Laua parem ja vasak pind on tegelikult kaaned, mida saab istmete vĂ€ljatĂ”mbamise vĂ”imaldamiseks laua pĂ”hiosast vĂ€lja tĂ”mmata. Istmetel on kokkupandavad jalad, mida tuleb tooli Ă”iges asendisse pööramiseks pöörata. Kui tool vĂ”i mĂ”lemad toolid on vĂ€ljas, lĂ€hevad kaaned laua taha tagasi. Kui toolid on vĂ€ljas, töötab laud ka tohutu panipaigana.

Kalender

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalender Kaleidoskoobi moodi moodi on see mitmevÀrviliste mustritega joonistatud kattuva vÀljalÔikegraafikaga kalender. Selle disain koos vÀrvimustritega, mida saab muuta ja isikupÀrastamaks lihtsalt lehtede jÀrjekorda muutes, kujutab NTT COMWARE loomingulisi tundeid. Pakutakse palju kirjutamisruumi ja joondatud jooned arvestavad funktsionaalsusega, mis muudab selle ideaalseks ajakavakalendriks, mida soovite kasutada oma isikliku ruumi kaunistamiseks.

Elutoa Tool

Cat's Cradle

Elutoa Tool Numbrid vĂ”i kiud, praegune projekteerimisprotsessi dilemma. KĂ”ik me oleme algajad, kuid mĂ”ned meist peavad selle nimel vaeva nĂ€gema. Algajad disainerid jĂ€lgivad kĂ”iki saadaolevaid tehnikaid ja Ă”pivad neid juurde. Aja jooksul (~ 10 000 tundi) omandame rajatise (d), mis meie mĂ€ngu tĂ”sta / populariseerida / isikupĂ€rastada / ökonoomsemaks muuta. Niisiis, mind köidab praegune vaimustus meediatest, mis viitavad sellele, et kĂ”ige elementaarsem disainilahendus on hĂ”lpsasti juhitav number. See number ei ole elu genereeriv ĂŒksus, vaid ĂŒmardamine allapoole kĂ”ige vĂ€hem ĂŒhiseks nimetajaks, mis on vĂ€iksem kui kiud. Kujundus on vĂ€hemalt killud, killud ja kiud.

Diivanvoodi

Umea

Diivanvoodi Umea on vĂ€ga seksikas, visuaalselt kerge ja elegantne diivanvoodi kuni kolmele inimesele istudes ja kahele inimesele magamisasendis. Kuigi riistvara on klassikaline klĂ”psamissĂŒsteem, tuleneb selle tĂ”eline uuendus seksikatest joontest ja kontuuridest, mis teevad sellest ĂŒsna ahvatleva mööblieseme.

Salongitool

YO

Salongitool YO jĂ€rgib mugavate istmete ergonoomilisi pĂ”himĂ”tteid ja puhtaid geomeetrilisi jooni, mis abstraktselt moodustavad tĂ€hed YO. See loob kontrasti massiivse, "isase" puitkonstruktsiooni ja 100% taaskasutatud materjalist kerge istme ja seljaosa lĂ€bipaistva "naissoost" komposiitriide vahel. Riide pinge saavutatakse kiudude (nn korsetti) pĂ”imimisega. Salongitooli tĂ€iendab vĂ€ljaheide, mis muutub 90 ° pööramisel kĂŒlglauaks. VĂ€rvivalik vĂ”imaldab neil mĂ”lemal hĂ”lpsasti sobituda erinevate stiilide interjööridega.