Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender Farmi paberkĂ€sitöökomplekti on lihtne kokku panna. Pole vaja liimi ega kÀÀrid. Pange kokku, kinnitades osad sama mĂ€rgisega. Iga loom saab kahekuulise kalendri. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete vĂ€ljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.

Multiaksiaalkardinate Seina SĂŒsteem

GLASSWAVE

Multiaksiaalkardinate Seina SĂŒsteem GLASSWAVE mitmetahuline kardinaseinasĂŒsteem avab ukse suuremale paindlikkusele masstootmiseks mĂ”eldud klaasseinte kujundamisel. See uus kontseptsioon kardinaseintel pĂ”hineb vertikaalsete mullide pĂ”himĂ”ttel, millel on pigem silindrilised kui ristkĂŒlikukujulised profiilid. See lĂ”plikult uuenduslik lĂ€henemisviis tĂ€hendab, et saab luua mitmesuunaliste ĂŒhendustega struktuure, suurendades klaasseinte kokkupanekul vĂ”imalikke geomeetrilisi kombinatsioone kĂŒmnekordselt. KLAASLAEV on madala kĂ”rgusega sĂŒsteem, mis on ette nĂ€htud eristatavate hoonete (kuni kolme korruse) (majesteetika saalid, nĂ€itusesaalid, aatriumid jne) turule

JaemĂŒĂŒgi Sisekujundus

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

JaemĂŒĂŒgi Sisekujundus Klient otsib loovat disaini, mis esindaks brĂ€ndi hĂ€sti. Nimi "Hiveomeetriline" koosneb kahest sĂ”nast "taru" ja "geomeetriline", mis lihtsalt kirjeldavad peamist kontseptsiooni ja visualiseerivad kujundust. Kujundus on inspireeritud brĂ€ndi kangelastootel, kĂ€rgstruktuuri kujulisel elektripliidil. Kujutatud kĂ€rgstruktuuride klastrina, seinte ja lagede funktsioonid kaunites viimistlusmaterjalides ĂŒhendavad ja ĂŒhendavad sujuvalt keerulisi geomeetrilisi vorme. Liinid on Ă”rnad ja puhtad, mille tulemuseks on klanitud moodne ilme, mis sĂŒmboliseerib lĂ”pmatut kujutlusvĂ”imet ja loovust.

EttevÔtte Arhitektuuri Kontseptsioon

Pharmacy Gate 4D

EttevĂ”tte Arhitektuuri Kontseptsioon Loovkontseptsioon pĂ”hineb materiaalsete ja mittemateriaalsete komponentide kombinatsioonil, mis koos moodustavad meediaplatvormi. Selle platvormi keskpunkti iseloomustab ĂŒlemÀÀrane kauss kui abstraktse alkeemiapokaali sĂŒmbol, mille kohal on ette nĂ€htud ujuva DNA ahela holograafiline diagramm. See DNA hologramm, mis tegelikult tĂ€histab loosungit "A Promise for Life", pöörleb aeglaselt ja viitab sĂŒmptomiteta inimese organismi elu lihtsusele. Pöörlev DNA hologramm ei tĂ€hista mitte ainult elu voogu, vaid ka valguse ja elu enda suhet.

Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botaaniline elu on kalender, mis tĂ”stab ĂŒhel lehel esile kaunist taimeelu. Avage leht ja seadke alusele mitmesuguste taimede hĂŒpikute nautimiseks. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete vĂ€ljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.

SÔnumikaart

Pop-up Message Card “Leaves”

SĂ”numikaart Lehed on hĂŒpiklehe motiividega sĂ”numikaardid. Helendage oma sĂ”numeid vĂ€ljendusrikka hooajalisusega. Komplektis on neli erinevat kaarti koos nelja ĂŒmbrikuga. Kvaliteetsed kujundused saavad muuta ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete vĂ€ljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni Elu koos disainiga.