Disainiajakiri
Disainiajakiri
Watchface Rakendused

genuse

Watchface Rakendused Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart ja Timenine on kellarakenduste seeria, mis on spetsiaalselt välja töötatud I'm Watchi seadme jaoks. Rakendused on originaalsed, lihtsad ja esteetilise kujundusega, alates tulevastest etnilistest kuni sci-fi stiili ja lõpetades digitaalse äritegevusega. Kõiki vaatluspindade graafikaid on saadaval 9 värvitoonis - need sobivad I Watchi värvikollektsiooni. Nüüd on suurepärane hetk uue viisi näitamiseks, lugemiseks ja meie aegade mõistmiseks. www.genuse.eu

Sahtli-, Tooli- Ja Lauakombo

Ludovico Office

Sahtli-, Tooli- Ja Lauakombo Nagu Ludovico peamööbli puhul, on ka sellel kontoriversioonil opositsioonilisuse jaoks sama põhimõte, mis peidab täistooli sahtlisse nii, et tooli ei panda tähele ja nähakse peamööbli osana. Enamik arvab, et toolid on veel paar sahtlit. Alles tagasi tõmmates näeme tooli, mis sõna otseses mõttes tuleb välja sellisest rahvarohkest sahtlitega täidetud ruumist. Suuresti andis inspiratsiooni Pittamiglio kasti külastus ja kõik selle sümboolsed, varjatud sõnumid, samuti varjatud ja ootamatud uksed või täisruumid.

Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm esitleb watchface'i rakenduste kollektsiooni, mis on loodud nutitelefonide jaoks, millel on mustvalge 144 × 168 piksline ekraan, näiteks Pebble ja Kreyos. Siit leiate 15 lihtsa, elegantse ja esteetilise kellarakenduse mudelit. Kuna need on valmistatud puhtast energiast, sarnanevad nad pigem kummituste kui reaalsete asjadega. Need kellad on kõige ökonoomsemad ja keskkonnasõbralikumad, mis eales olemas olnud.

Ajakiri

Going/Coming

Ajakiri Lähte- ja saabumiste idee põhjal on see ajakiri jagatud kaheks osaks: minek / tulek. Going on seotud Euroopa linnade, reisielamuste ja näpunäidetega välismaale minekuks. Igas väljaandes on kuulsuste pass. "Rändurite vabariigi" pass sisaldab isikuandmeid selle isiku ja tema vestluse kohta. Tulekul on mõte, et parim reis on koju naasmine. See räägib kodukaunistamisest, toiduvalmistamisest, meie perega tehtavatest tegevustest ja artiklitest, et oma kodu paremini nautida.

Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender ZOO on paberkäsitöökomplekt kuue looma valmistamiseks, millest igaüks toimib kahekuulise kalendrina. Lõbutsege oma väikese loomaaiaga aasta! Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on võim modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.