Disainiajakiri
Disainiajakiri
NĂ€itus

LuYu

NÀitus Kunst mÔjutab elu ja elu toob kunsti pÔhjaliku kajastamise ja tÔlgendamise. Kunsti ja elu vaheline kaugus vÔib olla igapÀevane pendelrong. Kui sööte iga sööki hoolikalt, saate oma elu muuta kunstiks. Kujundaja looming on ka kunst, mis on toodetud tema enda mÔtetega. Tehnika on tööriist ja vÀljend on tulemus. Ainult mÔtetega tehakse tÔesti hÀid tegusid.

Elamu Fuajee Ja Salong

Light Music

Elamu Fuajee Ja Salong Kerge muusika, elamu fuajee ja salongikujunduse jaoks soovisid Armand Graham ja Aaron Yassin New Yorgis asuvast A + A Stuudiost ĂŒhendada ruumi jazzist Adams Morgani dĂŒnaamilise naabruskonnaga Washingtonis, kus ööelu ja muusikastseen punk rocki juurde minek ja elektroonika on alati olnud kesksel kohal. See on nende loominguline inspiratsioon; tulemuseks on ainulaadne ruum, milles on ĂŒhendatud tipptasemel digitaalsed valmimismeetodid traditsiooniliste kĂ€sitöötehnikatega, et luua ĂŒmbritsev maailm, millel on oma pulss ja rĂŒtm ning mis avaldab austust DC erksal originaalmuusikal.

Laud

Codependent

Laud Kaudselt ĂŒhendab psĂŒhholoogia ja kujundamine, keskendudes konkreetselt psĂŒhholoogilise seisundi fĂŒĂŒsilisele ilmingule, kaassĂ”ltuvusele. Need kaks omavahel pĂ”imunud tabelit peavad funktsioneerimiseks ĂŒksteisele tuginema. Need kaks vormi ei suuda iseseisvalt seista, vaid loovad koos ĂŒhe funktsionaalse vormi. Finaallaud on vĂ”imas nĂ€ide sellest, et tervik on suurem kui selle osade summa.

Kaubanduslik Sisustus

Nest

Kaubanduslik Sisustus PĂ”randat jagavad kaks ainulaadset spetsialisti - propageerijat ja arhitekti, kes nĂ”uavad mitmekesiseid hierarhilisi korraldusi. Elementide valimine ja detailsus oli pĂŒĂŒd hoida ĂŒldine vĂ€limus maandatud, maapealne ning taaselustada kohalikku kunstilist ja ehitusmaterjali. KeskkonnasĂ”bralike materjalide segunemine ja kasutamine, avade suurus - kĂ”ik on ajendatud meenutama kohalikku kliimat, et luua meeldiv keskkond, mis Ă€rritaks kaotatud tavad koos jĂ€tkusuutliku praktika struktureerimisega.

Söögiriistad

Ingrede Set

Söögiriistad Ingrede söögiriistade komplekt on loodud igapĂ€evaelus tĂ€iuslikkuse vajaduse vĂ€ljendamiseks. Kahvli, lusika ja noa komplekt koos magnetitega. Söögiriistad seisavad vertikaalselt ja loovad lauale harmoonia. Matemaatilised kujundid vĂ”imaldasid konstrueerida ĂŒhe vedelikvormi, mis koosneb kolmest erinevast tĂŒkist. See lĂ€henemisviis loob uusi vĂ”imalusi, mida saab kasutada paljude erinevate toodete, nĂ€iteks lauanĂ”ude ja muude riistakujunduste jaoks.

Muusikasoovitusteenus

Musiac

Muusikasoovitusteenus Musiac on muusikaline soovitusmootor, kasutage ennetavat osalemist, et leida oma kasutajatele tĂ€psed vĂ”imalused. Selle eesmĂ€rk on pakkuda vĂ€lja alternatiivseid liideseid, et vaidlustada algoritmi autokraatia. Teabe filtreerimine on muutunud vĂ€ltimatuks otsimisviisiks. Kuid see loob kajakambriefektid ja piirab kasutajaid nende mugavustsoonis, jĂ€rgides rangelt nende eelistusi. Kasutajad muutuvad passiivseteks ja lĂ”petavad masina pakutavate vĂ”imaluste kahtluse alla seadmise. Kulutades aega vĂ”imaluste ĂŒlevaatamiseks, vĂ”ib tĂ”usta tohutuid biokulusid, kuid just pingutused loovad sisuka kogemuse.

PĂ€eva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

MÔnikord vajate tÔeliselt suurepÀraste disainilahenduste loomiseks vÀga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga pÀev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.