Disainiajakiri
Disainiajakiri
Paviljon

Big Aplysia

Paviljon Linnaarengu käigus on samasuguse ehitatud keskkonna tekkimine vältimatu. Traditsioonilised hooned võivad tunduda ka üksluised ja eemalejäänud. Erikujulise maastikuarhitektuuri ilmumine pehmendab inimestevahelisi suhteid arhitektuurses ruumis, muutub vaatamisväärsuste vaatamise kohaks ja aktiveerib elujõudu.

Köögitarvikud

KITCHEN TRAIN

Köögitarvikud Erinevate köögiriistade stiilide kasutamine loob lisaks visuaalsele tüütusele ka korrastamata küpsetuskeskkonna. Lühidalt öeldes proovisin teha nendest populaarsetest köögitarvikutest ühtse komplekti, mida tavaliselt kasutatakse kõigis majades. See disain oli puhtalt inspireeritud loovusest. "Ühtne vorm" ja "Meeldiv välimus" on selle kaks tunnust. Lisaks sellele on turg uuendusliku välimuse tõttu teretulnud. See on tootjale ja kliendile võimalus, et 6 pakki ostetakse ühes pakendis.

Automatiseeritud Sisserändeterminal

CVision MBAS 2

Automatiseeritud Sisserändeterminal MBAS 2 oli loodud turvatoodete olemuse trotsimiseks ning hirmutamise ja hirmu minimeerimiseks nii tehnoloogiliste kui ka psühholoogiliste aspektide ees. Selle disain tõlgendab tuttavaid koduarvuti elemente ümber, et pakkuda Tai piiril asuvatele maakodanikele kasutajasõbralikku välimust. Ekraanil kuvatav hääl ja visuaalsed näpunäited juhendavad esimest korda kasutajaid protsessi kaudu. Kahevärviline toon sõrmeprindipadjal näitab selgelt skannimistsoone. MBAS 2 on ainulaadne toode, mille eesmärk on muuta piiriületamise viisi, võimaldades mitut keelt ja sõbralikku mittediskrimineerivat kasutajakogemust.

Müügisalong

From The Future

Müügisalong Näitusesaal: Näituseruumis on näitusel treeningjalatsid ja spordivahendid, mis on valmistatud süstimistehnoloogia abil. Koht näeb välja nagu valmistatud survevalu abil. Selle koha valmistamismeetodi korral oleks mööblitükid tervikuna moodustamiseks valmistatud justkui survevaluvormis. Jämedad õmblusrajad, mis laes, pehmendavad kogu tehnoloogilist visuaalsust.

Tool

SERENAD

Tool Ma austan igasuguseid toole. Minu arvates on interjööri kujundamisel üks olulisemaid ja klassikalisemaid ning erilisi asju tool. Serenadi tooli idee pärineb vee peal olevast luigest, kes pöördus ja pani ta näo tiibade vahele. Võib-olla erineva ja erilise disainiga Serenadi tooli särav ja libe pind on loodud ainult väga erilistesse ja ainulaadsetesse kohtadesse.

Tugitool

The Monroe Chair

Tugitool Silmatorkav elegants, idee lihtsus, mugav, kujundatud pidades silmas jätkusuutlikkust. Monroe tool on katse tugitooli valmistamisega seotud tootmisprotsessi drastiliselt lihtsustada. Selles kasutatakse ära CNC-tehnoloogiate potentsiaali korduvalt MDF-st lameda elemendi väljalõikamiseks, seejärel surutakse need elemendid ümber kesktelje, moodustades kompleksselt kõverdatud tugitooli. Tagajalg liigub järk-järgult seljatoeks ja käetugi esijalaks, luues selge esteetika, mis on täielikult määratletud tootmisprotsessi lihtsusega.