Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Portaalisaidi goo reklaamkalender (http://www.goo.ne.jp) on funktsionaalne kalender, mille leht igaks kuuks saab tasku, mis võimaldab teil hoida ja hallata oma visiitkaarte, märkmeid ja kviitungeid . Teema on Red String, et näidata sidet goo ja selle kasutajate vahel. Tasku mõlemat otsa hoiab tegelikult punane õmblus, mis kujunduse esiletõstmiseks muutub. Mõnusalt ekspressiivsel kujul olev kalender sobib just 2014. aastaks.

Teekomplekt

Wavy

Teekomplekt Looduses travertiiniterrassilt inspireeritud Wavy on teekomplekt, mis pakub teile ainulaadse teeelamuse. Uuenduslikud käepidemed on välja töötatud nii, et need mahuksid mugavalt teie kätesse. Pestes tassi peopesadega, saate teada, et see ulatub välja nagu vesiroos ja viib teid rahuliku hetkeni.

Ehted

Poseidon

Ehted Minu kujundatud ehted väljendavad minu tundeid. See esindab mind kunstniku, disainerina ja ka inimesena. Päästik Poseidoni loomiseks seati minu elu kõige pimedamatel tundidel, kui tundsin end ehmununa, haavatavana ja kaitset vajavana. Peamiselt kujundasin selle kollektsiooni kasutamiseks enesekaitseks. Ehkki see mõte on kogu selle projekti jooksul hääbunud, on see siiski olemas. Poseidon (Kreeka mütoloogias merevärinate jumal ja maavärinate "Earth Shaker") on minu esimene ametlik kollektsioon, mis on suunatud tugevatele naistele ja mille eesmärk on anda kandjale jõu ja enesekindlust.

Etiketid

Stumbras Vodka

Etiketid Stumbrase klassikaline viinakollektsioon taaselustab vanu Leedu viinavalmistamise traditsioone. Kujundus muudab vana traditsioonilise toote tänapäeva tarbija jaoks ligilähedaseks ja asjakohaseks. Roheline klaaspudel, Leedu viina valmistamise jaoks olulised kuupäevad, legendidel põhinevad tõesed faktid ja meeldivad, pilkupüüdvad detailid - vanu fotosid meenutav volditud väljalõige, põhjas olev kaldus riba, mis täiendab klassikalist sümmeetrilist kompositsiooni, ning fondid ja värvid, mis annavad edasi iga alambrändi identiteeti - kõik muudavad traditsioonilise viinakollektsiooni ebatraditsiooniliseks ja huvitavaks.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Ehitame koos teiega linnu. NTT Ida-Jaapani ettevõtete müügiedenduse edastatud sõnumit kajastatakse selles lauakalendris. Kalendrilehtede ülemine osa on lõigatud värvikirevatest hoonetest ja kattuvad lehed moodustavad ühe õnneliku linna. See on kalender, mida saab nautida iga kuu hoonete maastiku muutmise üle ja see annab teile võimaluse jääda kogu aasta õnnelikuks.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender See on väljalõikekujundusega lauakalender, millel on hooajalised motiivid peenel reljeefil. Kujunduse esiletõstmine on kuvamisel, hooajalised motiivid on parima kuvamise jaoks seatud 30-kraadise nurga alla. See uus vorm väljendab NTT COMWARE uudset ideed uute ideede genereerimisel. Kalendri funktsionaalsusele mõeldakse piisavalt kirjutamisruumi ja joondatud joontega. See on hea kiireks vaatamiseks ja hõlpsasti kasutatav, ergutades originaalsust, mis eristab seda teistest kalendritest.