Disainiajakiri
Disainiajakiri
Käekott, Õhtukott

Tango Pouch

Käekott, Õhtukott Tango kott on silmapaistev kott, millel on tõeliselt uuenduslik disain. See on käevõru käepidemega kantav kunstiteos, mis võimaldab teil oma käed vabad olla. Sees on piisavalt ruumi ja kokkuklapitav magneti sulgurkonstruktsioon annab ootamatu hõlpsa ja laia avamise. Pouch on valmistatud pehme vahatatud vasikanahaga käepideme uskumatult meeldiva puudutuse ja puffy-külgmiste sisetükkide vahel, vastandades seda tahtlikult nn klaasitud nahast valmistatud konstrueeritumale põhikorpusele.

Projekti nimi : Tango Pouch, Disainerite nimi : Anne-Christin Schmitt, Kliendi nimi : Gretchen.

Tango Pouch Käekott, Õhtukott

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.