Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohandatavad Ehted

Gravity

Kohandatavad Ehted Kui 21. sajandil on kõrgtehnoloogia, uute materjalide või äärmuslike uute vormide kasutamine uuenduste tegemiseks sageli kohustuslik, siis Gravity tõestab vastupidist. Gravitatsioon on kohandatavate ehete kollektsioon, milles kasutatakse ainult keermestamist, väga vana tehnikat ja gravitatsiooni, ammendamatut ressurssi. Kollektsioon koosneb suurest hulgast mitmesuguse kujundusega hõbedast või kullast. Igaüks neist võib olla seotud pärlite või kivide ahelate ja ripatsitega. Kollektsioon on erinevate ehete lõpmatus.

Naiste Rõivaste Kollektsioon

The Hostess

Naiste Rõivaste Kollektsioon Daria Zhiliaeva lõpetanud kollektsioon käsitleb naiselikkust ja mehelikkust, tugevust ja haprust. Kogumiku inspiratsioon pärineb vanast muinasjutust vene kirjandusest. Vasemägi perenaine on vana vene muinasjutu kaevurite võlupatroon. Selles kollektsioonis näete kaevanduste vormiriietusest inspireeritud sirgjoonte kaunist abielu ja Venemaa rahvariiete graatsilisi köiteid. Meeskonna liikmed: Daria Zhiliaeva (disainer), Anastasiia Zhiliaeva (disaini assistent), Ekaterina Anzylova (fotograaf)

Käekott, Õhtukott

Tango Pouch

Käekott, Õhtukott Tango kott on silmapaistev kott, millel on tõeliselt uuenduslik disain. See on käevõru käepidemega kantav kunstiteos, mis võimaldab teil oma käed vabad olla. Sees on piisavalt ruumi ja kokkuklapitav magneti sulgurkonstruktsioon annab ootamatu hõlpsa ja laia avamise. Pouch on valmistatud pehme vahatatud vasikanahaga käepideme uskumatult meeldiva puudutuse ja puffy-külgmiste sisetükkide vahel, vastandades seda tahtlikult nn klaasitud nahast valmistatud konstrueeritumale põhikorpusele.

Mantel, Mis Võib Olla Muudetav,

Eco Furs

Mantel, Mis Võib Olla Muudetav, Mantel, mis võib olla 7-ühes, on inspireeritud hõivatud karjäärinaistest, kes valivad ainulaadse, ökoloogilise ja funktsionaalse igapäevase garderoobi. Selles tõlgendatakse vana, kuid jällegi trendikat Skandinaavia Rya Rug tekstiili kaasaegsel viisil, mille tulemuseks on sobivad villased rõivad, mis on oma tööomadustelt nagu karusnahad. Erinevus on detailsuses ning looma- ja keskkonnasõbralikkuses. Aastate jooksul on öko karusnahku katsetatud erinevates Euroopa talvekliimates, mis on aidanud selle karvkatte ja teiste hiljutiste tükkide omadusi täiuslikuks muuta.

Riided

Bamboo lattice

Riided Vietnamis näeme bambusvõre tehnikat paljudes toodetes, näiteks paatides, mööblis, kanapuurides, laternates ... Bambusvõre on tugev, odav ja hõlpsasti valmistatav. Minu visioon on luua kuurortrõivaste mood, mis oleks põnev ja graatsiline, kogenud ja sarmikas. Ma rakendasin selle bambusest võre detaili mõne oma moe jaoks, muutes töötlemata, kõva ja tavalise võre pehmeks materjaliks. Minu disainilahendused ühendavad traditsioonid moodsa vormiga, võre mustri kõvaduse ja peene kanga liiva pehmusega. Minu tähelepanu on suunatud vormile ja detailidele, tuues kandjale võlu ja naiselikkuse.

Teemant Sõrmus

The Great Goddess Isida

Teemant Sõrmus Isida on 14K kuldsõrmus, mis libiseb sõrmega, et luua võluv välimus. Isida rõnga fassaad on kaunistatud ainulaadsete elementidega nagu teemandid, ametüstid, tsitriinid, tsavoriit, topaas ja seda täiendatakse valge ja kollase kullaga. Igal tükil on oma konkreetne materjal, muutes selle ainulaadseks. Lisaks peegeldab viilutatud vääriskividel asuv tasane klaasitaoline fassaad erinevaid valguskiiri erinevates oludes, lisades rõngale eksklusiivse iseloomu.