Disainiajakiri
Disainiajakiri
Multifunktsionaalsed KÔrvarÔngad

Blue Daisy

Multifunktsionaalsed KĂ”rvarĂ”ngad Daisy's on komposiitlilled, millel on kaks lille, mis on ĂŒhendatud ĂŒheks, sisemine sektsioon ja vĂ€limine kroonlehe sektsioon. See sĂŒmboliseerib kahe tĂ”elise armastuse vĂ”i ĂŒlima sideme pĂ”imimist. Kujundus sulandub karikakarde lille ainulaadsuses, vĂ”imaldades kandjal sinist karikakra mitmel viisil kanda. Kroonlehtede sinise safiiri valimisel tuleb rĂ”hutada lootuse, soovi ja armastuse inspiratsiooni. Kollase safiiri jaoks, mis on valitud keskse lille kroonlehe jaoks, paneb ta kandma rÔÔmu ja uhkust, pakkudes kandjale tĂ€ielikku rahulikkust ja enesekindlust oma elegantsi ilmutamisel.

Ripats

Eternal Union

Ripats Ehtekunstniku uue karjÀÀri kasuks otsustanud professionaalse ajaloolase Olga Yatskaeri igavene liit nĂ€ib lihtne, ent samas tĂ€hendusrikas. MĂ”ni leiab sellest puudutuse keldi ehetest vĂ”i isegi Heraklesi sĂ”lmest. TĂŒkk esindab ĂŒhte lĂ”pmatut kuju, mis nĂ€eb vĂ€lja nagu kaks omavahel ĂŒhendatud kuju. See efekt luuakse vĂ”rekujuliste joonte kaudu, mis on graveeritud ĂŒle tĂŒki. TeisisĂ”nu - need kaks on seotud ĂŒhena ja ĂŒks on nende kahe liit.

Ehtekollektsioon

Ataraxia

Ehtekollektsioon Kombineerituna moe ja kĂ”rgtehnoloogiaga, on projekti eesmĂ€rk luua ehteid, mis muudaksid vanad gooti elemendid uueks stiiliks, arutades traditsiooni potentsiaali tĂ€napĂ€evases kontekstis. Huviga selle vastu, kuidas gooti vibratsioon publikut mĂ”jutab, proovib projekt mĂ€ngulise suhtluse kaudu esile kutsuda ainulaadseid individuaalseid kogemusi, uurides disaini ja kandjate suhet. SĂŒnteetilised vÀÀriskivid madalama ökomĂ€rgise materjalina lĂ”igati ebaharilikult tasapinnaliseks pinnaks, et vĂ€rvid nahale integreerida.

Collieri

Eves Weapon

Collieri Eve relv on valmistatud 750 karaadisest roosist ja valgest kullast. See sisaldab 110 teemanti (20,2 kt) ja koosneb 62 segmendist. KĂ”igil neil on kaks tĂ€iesti erinevat kuju: kĂŒlgvaates on segmendid Ă”unakujulised, pealtvaates on nĂ€ha V-kujulised jooned. Iga segment jaguneb kĂŒljele, et tekiks teemante hoidev vedruefekti efekt - teemante hoiab ainult pinge. See rĂ”hutab soodsalt teemandi heledust, sĂ€ra ja maksimeerib teemandi nĂ€htava sĂ€ra. Vaatamata kaelakee suurusele vĂ”imaldab see luua ÀÀrmiselt kerge ja selge kujunduse.

RÔngas

Wishing Well

RĂ”ngas Oma unistustes roosiaias kĂ€ies tuli Tippy vastu roosidega ĂŒmbritsetud kaevu. Seal vaatas ta kaevu sisse ja nĂ€gi öötĂ€htede peegeldust ning esitas soovi. ÖötĂ€hti tĂ€histavad teemandid ja rubiin sĂŒmboliseerib tema sĂŒgavaimat kirge, unistusi ja lootusi, mida ta soovides hĂ€sti tegi. Sellel disainil on kohandatud roosilĂ”ikus, kuusnurkne rubiinkĂŒĂŒnis, mis on valmistatud 14K tahkest kullast. Naturaalsete lehtede tekstuuri nĂ€itamiseks on nikerdatud vĂ€ikesed lehed. RĂ”ngasriba toetab lamedat ĂŒlaosa ja kĂ”verdub veidi sissepoole. RĂ”ngasuurused tuleb matemaatiliselt arvutada.

Kott

Totepographic

Kott Topograafilisest disainist inspireeritud kandekott, mis on hĂ”lpsasti kaasaskantav, eriti neil tihedatel pĂ€evadel, mis veedetakse sisseostude tegemisel vĂ”i tehingute tegemisel. Tote koti maht on nagu mĂ€gi ja see mahutab vĂ”i kannab paljusid asju. Oraakelluu moodustab koti ĂŒldise struktuuri, topograafiline kaart peab olema pinnamaterjal nagu mĂ€e ebaĂŒhtlane pind.