Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elutoa Tool

Cat's Cradle

Elutoa Tool Numbrid vĂ”i kiud, praegune projekteerimisprotsessi dilemma. KĂ”ik me oleme algajad, kuid mĂ”ned meist peavad selle nimel vaeva nĂ€gema. Algajad disainerid jĂ€lgivad kĂ”iki saadaolevaid tehnikaid ja Ă”pivad neid juurde. Aja jooksul (~ 10 000 tundi) omandame rajatise (d), mis meie mĂ€ngu tĂ”sta / populariseerida / isikupĂ€rastada / ökonoomsemaks muuta. Niisiis, mind köidab praegune vaimustus meediatest, mis viitavad sellele, et kĂ”ige elementaarsem disainilahendus on hĂ”lpsasti juhitav number. See number ei ole elu genereeriv ĂŒksus, vaid ĂŒmardamine allapoole kĂ”ige vĂ€hem ĂŒhiseks nimetajaks, mis on vĂ€iksem kui kiud. Kujundus on vĂ€hemalt killud, killud ja kiud.

Diivanvoodi

Umea

Diivanvoodi Umea on vĂ€ga seksikas, visuaalselt kerge ja elegantne diivanvoodi kuni kolmele inimesele istudes ja kahele inimesele magamisasendis. Kuigi riistvara on klassikaline klĂ”psamissĂŒsteem, tuleneb selle tĂ”eline uuendus seksikatest joontest ja kontuuridest, mis teevad sellest ĂŒsna ahvatleva mööblieseme.

Salongitool

YO

Salongitool YO jĂ€rgib mugavate istmete ergonoomilisi pĂ”himĂ”tteid ja puhtaid geomeetrilisi jooni, mis abstraktselt moodustavad tĂ€hed YO. See loob kontrasti massiivse, "isase" puitkonstruktsiooni ja 100% taaskasutatud materjalist kerge istme ja seljaosa lĂ€bipaistva "naissoost" komposiitriide vahel. Riide pinge saavutatakse kiudude (nn korsetti) pĂ”imimisega. Salongitooli tĂ€iendab vĂ€ljaheide, mis muutub 90 ° pööramisel kĂŒlglauaks. VĂ€rvivalik vĂ”imaldab neil mĂ”lemal hĂ”lpsasti sobituda erinevate stiilide interjööridega.

TĂ€isautomaatne Teemasin

Tesera

TÀisautomaatne Teemasin TÀisautomaatne Tesera lihtsustab tee valmistamise protsessi ja seab tee valmistamiseks atmosfÀÀri. Lahtine tee tÀidetakse spetsiaalsetesse purkidesse, mille valmistamise aega, veetemperatuuri ja tee kogust saab individuaalselt reguleerida. Masin tunneb need seaded Àra ja valmistab tÀiusliku tee tÀielikult lÀbipaistvas klaaskambris tÀielikult. Kui tee on vÀlja valatud, toimub automaatne puhastus. Integreeritud salve saab serveerimiseks eemaldada ja kasutada ka vÀikese pliidina. SÔltumata sellest, kas tass vÔi pott on teie tee tÀiuslik.

Tervisekeskus

Yoga Center

Tervisekeskus Kuveidi linna tihedaimas ringkonnas asuv joogakeskus on katse elustada Jassimi torni keldrikorrust. Projekti asukoht oli ebaharilik. Kuid see oli katse teenindada naisi nii linna piires kui ka ĂŒmbritsevatest elamurajoonidest. Keskel asuv vastuvĂ”tuala lukustub nii kapide kui kontoriruumidega, vĂ”imaldades liikmete sujuvat liikumist. Kapi ala joondatakse seejĂ€rel jalgade pesemise alaga, mis annab mĂ€rku “kingavabast tsoonist”. Sellest ajast alates on koridor ja lugemissaal, mis viib kolme joogaruumi.

Bistroo

Ubon

Bistroo Ubon on Tai bistroo, mis asub Kuveidi linna tuumikus. Sellelt avaneb vaade Fahad Al soole tÀnavale, tÀnavale, mida on juba pÀevil hÀsti hoitud selle kaubanduse eest. Selle bistroo kosmoseprogramm nÔuab kÔigi köögi-, lao- ja tualettruumide tÔhusat kujundamist; vÔimaldades avarat söögituba. Selle saavutamiseks tuleb sisekujundus integreerida olemasolevate konstruktsioonielementidega harmooniliselt.