Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lamp

Capsule Lamp

Lamp Lamp oli algselt mĂ”eldud lasteriiete kaubamĂ€rgile. Inspiratsioon pĂ€rineb kapselmĂ€nguasjadest, mida lapsed saavad mĂŒĂŒgiautomaatidest, mis asuvad tavaliselt kaupluste juures. Lambi poole vaadates vĂ”ib nĂ€ha hunnikut vĂ€rvilisi kapselmĂ€nguasju, millel kĂ”igil on kaasas soov ja rÔÔm, mis Ă€ratavad noorusliku hinge. Kapslite arvu saab reguleerida ja sisu vastavalt oma soovile vĂ€lja vahetada. IgapĂ€evastest tĂŒhiasidest kuni eriliste kaunistusteni muutub iga kapslitesse pandud objekt teie enda ainulaadseks narratiiviks, kristalliseerides seelĂ€bi teie elu ja meeleseisundi konkreetsel ajal.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino “Piksel” on piltide pĂ”hielement, disainer uurib selle kujunduse teemaks liikumise ja piksli suhet. “Pikslit” kasutatakse kino erinevates piirkondades. Piletikassi suures saalis on tohutu kĂ”ver ĂŒmbrik, mis koosneb enam kui 6000 roostevabast terasest paneelist. Objekti vitriini seina kaunistavad tohutul hulgal seinast vĂ€ljaulatuvad ruudukujulised ribad, mis esindavad kino glamuurset nime. Selles kinos saaksid kĂ”ik nautida digitaalse maailma suurepĂ€rast atmosfÀÀri, mis on loodud kĂ”igi “Piksli” elementide ĂŒhtekuuluvuse tĂ”ttu.

Kontor

White Paper

Kontor LÔuendilaadne interjöör materialiseerib ruumi disainerite loominguliseks panuseks ja loob vÔimalused arvukalt nÀitusi disainiprotsessist. Iga projekti edenedes kaetakse seinad ja tahvlid uurimistöö, kujunduse visandite ja esitlustega, mis registreerivad iga kujunduse arengu ja saavad kujundaja pÀevikuks. Valged pÔrandad ja messingist uks, mida kasutatakse ainulaadselt ja julgelt igapÀevaseks kasutamiseks, koguvad töötajatelt ja klientidelt jalajÀlgi ja sÔrmejÀlgi, tunnistades ettevÔtte kasvu.

Kohvik

Aix Arome Cafe

Kohvik Kohvik on koht, kus kĂŒlastajad tunnevad ookeanide kooseksisteerimist. Ruumi keskele paigutatud tohutu munakujuline struktuur toimib samaaegselt kassa ja kohvi pakkumisega. Kabiini ikooniline vĂ€limus on inspireeritud tumedast ja tuhmist vĂ€limusega kohvioast. Kaks suurt ava, mis asuvad „suure uba” mĂ”lemal kĂŒljel, on heaks ventilatsiooni ja loodusliku valguse allikaks. Kohvik varustas pikka lauda nagu hunnik kaheksajalga ja mullid kokku. NĂ€iliselt juhuslikult rippuvad lĂŒhtrid meenutavad kalade vaadet veepinnale, lĂ€ikivad lainelised neelavad laiast valgest taevast hubast pĂ€ikesevalgust.

Roadshow NĂ€itus

Boom

Roadshow NĂ€itus See on Hiinas asuva trendika moemĂ€rgi nĂ€ituse kujundusprojekt. Selle nĂ€ituse teema tĂ”stab esile noorte vĂ”imalusi stiliseerida oma pilt ja sĂŒmboliseerib plahvatusohtlikku mĂŒra, mida see nĂ€itus avalikkusele tegi. Peamise visuaalse elemendina kasutati siksakivormi, kuid erinevates konfiguratsioonides, kui seda kohaldati eri linnade boksides. NĂ€itusekabiinide struktuur oli kĂ”ik tehase poolt kokkupandud ja kohapeal paigaldatud „osade komplektid”. MĂ”ningaid osi saab uuesti kasutada vĂ”i ĂŒmber konfigureerida, et moodustada uus boksi kujundus jĂ€rgmisele peatusele.

Graafilise Disaini LĂ€bimurre

The Graphic Design in Media Conception

Graafilise Disaini LĂ€bimurre See raamat rÀÀgib graafilisest disainist; see pakub selget, disainilahenduse struktuuri kui protsessi, mida kasutatakse erineva kultuuriga vaatajaskonnaga suhtlemiseks kujundamismeetodite kaudu, ĂŒksikasjalikku kirjeldust, mis hĂ”lmab graafilise disaini kui rolli mĂ”tet, disainiprotsesse kui tehnikat, kaubamĂ€rgi kujundamist kui turu konteksti, pakendikujundust koos valmis mallid ja sisaldab teoseid vĂ€ga kujutlusvĂ”imelistest loomingutest, mida kasutatakse kujunduspĂ”himĂ”tete nĂ€itamiseks.