Disainiajakiri
Disainiajakiri
Looduskosmeetika Pakend

Olive Tree Luxury

Looduskosmeetika Pakend Saksa luksusliku looduskosmeetikabrĂ€ndi uus pakendikujundus kirjeldab selle lugu kunstiliselt, nagu pĂ€evik, vannitades seda soojades toonides. Esmapilgul nĂ€iliselt kaootiline, kuid lĂ€hemal vaatlusel edastab pakend tugevat ĂŒhtsust, sĂ”numit. TĂ€nu uuele disainikontseptsioonile kiirgavad kĂ”ik tooted loomulikkust, stiili, iidseid raviteadmisi ja kaasaegset praktilisust.

Paviljon

Big Aplysia

Paviljon Linnaarengu kĂ€igus on samasuguse ehitatud keskkonna tekkimine vĂ€ltimatu. Traditsioonilised hooned vĂ”ivad tunduda ka ĂŒksluised ja eemalejÀÀnud. Erikujulise maastikuarhitektuuri ilmumine pehmendab inimestevahelisi suhteid arhitektuurses ruumis, muutub vaatamisvÀÀrsuste vaatamise kohaks ja aktiveerib elujĂ”udu.

Köögitarvikud

KITCHEN TRAIN

Köögitarvikud Erinevate köögiriistade stiilide kasutamine loob lisaks visuaalsele tĂŒĂŒtusele ka korrastamata kĂŒpsetuskeskkonna. LĂŒhidalt öeldes proovisin teha nendest populaarsetest köögitarvikutest ĂŒhtse komplekti, mida tavaliselt kasutatakse kĂ”igis majades. See disain oli puhtalt inspireeritud loovusest. "Ühtne vorm" ja "Meeldiv vĂ€limus" on selle kaks tunnust. Lisaks sellele on turg uuendusliku vĂ€limuse tĂ”ttu teretulnud. See on tootjale ja kliendile vĂ”imalus, et 6 pakki ostetakse ĂŒhes pakendis.

Automatiseeritud SisserÀndeterminal

CVision MBAS 2

Automatiseeritud SisserĂ€ndeterminal MBAS 2 oli loodud turvatoodete olemuse trotsimiseks ning hirmutamise ja hirmu minimeerimiseks nii tehnoloogiliste kui ka psĂŒhholoogiliste aspektide ees. Selle disain tĂ”lgendab tuttavaid koduarvuti elemente ĂŒmber, et pakkuda Tai piiril asuvatele maakodanikele kasutajasĂ”bralikku vĂ€limust. Ekraanil kuvatav hÀÀl ja visuaalsed nĂ€punĂ€ited juhendavad esimest korda kasutajaid protsessi kaudu. KahevĂ€rviline toon sĂ”rmeprindipadjal nĂ€itab selgelt skannimistsoone. MBAS 2 on ainulaadne toode, mille eesmĂ€rk on muuta piiriĂŒletamise viisi, vĂ”imaldades mitut keelt ja sĂ”bralikku mittediskrimineerivat kasutajakogemust.

MĂŒĂŒgisalong

From The Future

MĂŒĂŒgisalong NĂ€itusesaal: NĂ€ituseruumis on nĂ€itusel treeningjalatsid ja spordivahendid, mis on valmistatud sĂŒstimistehnoloogia abil. Koht nĂ€eb vĂ€lja nagu valmistatud survevalu abil. Selle koha valmistamismeetodi korral oleks mööblitĂŒkid tervikuna moodustamiseks valmistatud justkui survevaluvormis. JĂ€medad Ă”mblusrajad, mis laes, pehmendavad kogu tehnoloogilist visuaalsust.

Tool

SERENAD

Tool Ma austan igasuguseid toole. Minu arvates on interjööri kujundamisel ĂŒks olulisemaid ja klassikalisemaid ning erilisi asju tool. Serenadi tooli idee pĂ€rineb vee peal olevast luigest, kes pöördus ja pani ta nĂ€o tiibade vahele. VĂ”ib-olla erineva ja erilise disainiga Serenadi tooli sĂ€rav ja libe pind on loodud ainult vĂ€ga erilistesse ja ainulaadsetesse kohtadesse.