Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elumaja

Oberbayern

Elumaja Disainer usub, et ruumi sĂŒgavus ja olulisus elavad jĂ€tkusuutlikkuses, mis tuleneb omavahel seotud ja kaassĂ”ltuva inimese, ruumi ja keskkonna ĂŒhtsusest; tohutute originaalmaterjalide ja taaskasutatud jÀÀtmetega realiseerub kontseptsioon disainistuudios, mis on kodu ja kontori kombinatsioon, et luua keskkonnaga koos eksisteeriv disainistiil.

Kontseptuaalne NĂ€itus

Muse

Kontseptuaalne NÀitus Muse on eksperimentaalne disainiprojekt, mis uurib inimese muusikalist taju kolme installatsioonikogemuse kaudu, mis pakuvad erinevaid viise muusika kogemiseks. Esimene on puhtalt sensatsiooniline, kasutades termoaktiivset materjali, ja teine kuvab muusikalise ruumilisuse dekodeeritud taju. Viimane on tÔlge noodikirja ja visuaalsete vormide vahel. Inimesi julgustatakse installatsioonidega suhtlema ja muusikat visuaalselt oma tajuga uurima. Peamine sÔnum on see, et disainerid peaksid olema teadlikud sellest, kuidas taju neid praktikas mÔjutab.

BrÀndi Identiteet

Math Alive

BrĂ€ndi Identiteet DĂŒnaamilised graafilised motiivid rikastavad matemaatika Ă”ppimisefekti segaĂ”ppekeskkonnas. Logo kujundamisel inspireerisid matemaatikast pĂ€rit paraboolgraafikud. TĂ€hed A ja V on ĂŒhendatud pideva joonega, nĂ€idates Ă”petaja ja Ă”pilase vahelist suhtlust. See edastab sĂ”numi, et Math Alive juhendab kasutajaid saama matemaatika vallas lasteks. Peamised visuaalid esindavad abstraktsete matemaatikakontseptsioonide muutmist kolmemÔÔtmeliseks graafikaks. VĂ€ljakutse oli tasakaalustada sihtrĂŒhma lĂ”bus ja kaasahaarav keskkond haridustehnoloogia kaubamĂ€rgina professionaalsusega.

Ehete Kollektsioon

Biroi

Ehete Kollektsioon Biroi on 3D prinditud ehteseeria, mis on inspireeritud legendaarsest taevafööniksist, kes viskab leekidesse ja sĂŒnnib uuesti oma tuhast. Struktuuri moodustavad dĂŒnaamilised jooned ja pinnale leviv Voronoi muster sĂŒmboliseerivad pĂ”levatest leekidest elavnevat ja taevasse lennavat fööniksit. Muster muudab suurust, et voolata ĂŒle pinna, andes struktuurile dĂŒnaamilisuse tunde. Iseenesest skulptuurilaadset kohalolekut nĂ€itav disain annab kandjale julguse astuda samm edasi, tuues vĂ€lja oma eripĂ€ra.

Kunst

Supplement of Original

Kunst Valged veenid jĂ”ekivides pĂ”hjustavad pindadel juhuslikke mustreid. Teatud jĂ”ekivide valik ja nende paigutus muudab need mustrid ladina tĂ€htedega sĂŒmboliteks. Nii tekivadki sĂ”nad ja laused, kui kivid on kĂ”rvuti Ă”iges asendis. Tekivad keel ja suhtlus ning nende mĂ€rgid saavad tĂ€ienduseks juba olemasolevale.

Visuaalne Identiteet

Imagine

Visuaalne Identiteet EesmĂ€rk oli kasutada joogapoosidest inspireeritud kujundeid, vĂ€rve ja disainitehnikat. Elegantselt kujundatud interjöör ja keskus, pakkudes kĂŒlastajatele rahulikku elamust oma energia uuendamiseks. SeetĂ”ttu jĂ€rgiti logokujunduses, veebimeedias, graafilistes elementides ja pakendites kuldlĂ”iget, et omada ootuspĂ€raselt tĂ€iuslikku visuaalset identiteeti, mis aitaks keskuse kĂŒlastajatel saada suurepĂ€rast suhtluskogemust lĂ€bi keskuse kunsti ja disaini. Disainer kehastas meditatsioonikogemust ja jooga disaini.