Disainiajakiri
Disainiajakiri
Visuaalne Kommunikatsioon

Finding Your Focus

Visuaalne Kommunikatsioon Disaineri eesmĂ€rk on kuvada visuaalne kontseptsioon, mis demonstreerib kontseptuaalset ja tĂŒpograafilist sĂŒsteemi. Seega koosneb kompositsioon spetsiifilisest sĂ”navarast, tĂ€psetest mÔÔtmistest ja kesksetest spetsifikatsioonidest, mida disainer on tĂ€pselt arvesse vĂ”tnud. Samuti on disainer seadnud eesmĂ€rgiks luua selge tĂŒpograafiline hierarhia, et luua ja liigutada jĂ€rjekorda, milles publik kujundusest teavet saab.

Jaht

Atlantico

Jaht 77-meetrine Atlantico on avarate vĂ€lisalade ja avarate siseruumidega lĂ”bujaht, mis vĂ”imaldab kĂŒlalistel nautida merevaadet ja sellega kontakti olla. Disaini eesmĂ€rk oli luua ajatu elegantsiga kaasaegne jaht. Erilist tĂ€helepanu pöörati proportsioonidele, et hoida profiili madalal. Jahil on kuus tekki koos mugavuste ja teenustega nagu kopterivĂ€ljak, pehmed garaaĆŸid kiirpaadi ja jetskiga. Kuus sviitkajutit majutavad kaksteist kĂŒlalist, samas kui omanikul on tekk, kus on vĂ€lilounge ja mullivann. Kohapeal on vĂ€libassein ja 7-meetrine sisebassein. Jahil on hĂŒbriidajam.

BrÀnding

Cut and Paste

BrĂ€nding See projekti tööriistakomplekt LĂ”ika ja kleebi: visuaalse plagiaadi vĂ€ltimine kĂ€sitleb teemat, mis vĂ”ib mĂ”jutada kĂ”iki disainitööstuse töötajaid, kuid visuaalne plagiaat on teema, mida arutatakse harva. Selle pĂ”hjuseks vĂ”ib olla ebaselgus pildilt viitamise ja sellelt kopeerimise vahel. SeetĂ”ttu on selle projekti eesmĂ€rk teadvustada visuaalset plagiaati ĂŒmbritsevaid halle alasid ja asetada see loovust kĂ€sitlevate vestluste esirinnas.

BrÀnding

Peace and Presence Wellbeing

BrĂ€nding Peace and Presence Well-being on Ühendkuningriigis asuv tervikliku teraapia ettevĂ”te, mis pakub selliseid teenuseid nagu refleksoloogia, holistiline massaaĆŸ ja reiki keha, vaimu ja vaimu noorendamiseks. BrĂ€ndi P&PW visuaalne keel pĂ”hineb soovil kutsuda esile rahulik, rahustav ja lÔÔgastav olek, mis on inspireeritud nostalgilistest lapsepĂ”lvemĂ€lestustest loodusest, lĂ€htudes konkreetselt jĂ”ekallastel ja metsamaastikel leiduvast taimestikust ja loomastikust. VĂ€rvipalett on saanud inspiratsiooni Gruusia vee omadustest nii nende algses kui ka oksĂŒdeeritud olekus, vĂ”imendades taas möödunud aegade nostalgiat.

Raamat

The Big Book of Bullshit

Raamat VĂ€ljaanne Big Book of Bullshit on tĂ”e, usalduse ja valede graafiline uurimus, mis on jagatud kolmeks visuaalselt kĂ”rvutatud peatĂŒkiks. TĂ”de: illustreeritud essee pettuse psĂŒhholoogiast. The Trust: visuaalne uurimine usalduse mĂ”istest ja The Lies: illustreeritud jama galerii, mis kĂ”ik on tuletatud anonĂŒĂŒmsetest pettusetunnistustest. Raamatu visuaalne kĂŒljendus on saanud inspiratsiooni Jan Tschicholdi "Van de Graafi kaanonist", mida kasutatakse raamatukujunduses lehe jagamiseks meeldivates proportsioonides.

MĂ€nguasi

Werkelkueche

MĂ€nguasi Werkelkueche on soole avatud tegevuste tööjaam, mis vĂ”imaldab lastel sukelduda vabasse mĂ€ngumaailma. See ĂŒhendab endas lasteköökide ja tööpinkide vormilised ja esteetilised omadused. SeetĂ”ttu pakuvad Werkelkueche mitmekesised mĂ€nguvĂ”imalused. Kumerat vineerist töötasapinda saab kasutada valamuna, töökojana vĂ”i suusanĂ”lvana. KĂŒlgmised sektsioonid pakuvad hoiu- ja peiduruumi vĂ”i kĂŒpsetavad krĂ”bedaid rulle. VĂ€rviliste ja vahetatavate vahendite abil saavad lapsed oma ideid realiseerida ja mĂ€nguliselt tĂ€iskasvanute maailma jĂ€ljendada.