Disainiajakiri
Disainiajakiri
Veini Etikett

5 Elemente

Veini Etikett “5 Elemente” kujundus on projekti tulemus, kus klient usaldas disainiagentuuri tĂ€ieliku sĂ”navabadusega. Selle disaini esiletĂ”stmiseks on rooma tĂ€ht „V”, mis kujutab toote pĂ”hiideed - viit tĂŒĂŒpi veini, mis on pĂ”imitud ainulaadsesse segu. Sildi jaoks kasutatav spetsiaalne paber, samuti kĂ”igi graafiliste elementide strateegiline paigutamine provotseerib potentsiaalset tarbijat vĂ”tma pudeli ja seda oma kĂ€es keerutama, katsuma, mis kindlasti jĂ€tab sĂŒgavama mulje ja muudab kujunduse meeldejÀÀvamaks.

Karastusjookide Pakendid

Coca-Cola Tet 2014

Karastusjookide Pakendid Et luua Coca-Cola purkide seeria, mis levitaks miljoneid Táșżt soove kogu riigis. Nende soovide vormistamiseks kasutasime Coca-cola sĂŒmbolit Táșżt (pÀÀsuke lind). Iga purgi jaoks valmistati sadu kĂ€sitsi joonistatud pÀÀsukesi, mis paigutati hoolikalt kohandatud skripti ĂŒmber, mis koos moodustavad rea tĂ€hendusrikkaid vietnami soove. "An" tĂ€hendab rahu. "TĂ i" tĂ€hendab edu, "Lộc" tĂ€hendab jĂ”ukust. Neid sĂ”nu vahetatakse kogu puhkuse ajal laialdaselt ja need kaunistavad traditsiooniliselt Táșżti teenetemĂ€rke.

Avatud LauanĂ”ude SĂŒsteem

Osoro

Avatud LauanĂ”ude SĂŒsteem OSORO uuenduslik iseloom on ĂŒhendada kĂ”rgekvaliteedilise klaasistatud portselani ja selle tĂŒĂŒpilise elevandiluuvĂ€rvi lĂ€ikiva naha kvaliteet funktsiooniga, mis sobib toiduainete sĂ€ilitamiseks kĂŒlmkapis vĂ”i sĂŒgavkĂŒlmas ning kĂŒpsetamiseks auruahju vĂ”i mikrolaineahjus. Lihtsat moodulikujulist kuju koos erinevate elementidega saab ruumi kokkuhoiuks virnastada, paindlikult kombineerida ja sulgeda mitmevĂ€rvilise silikoonist O-hermeetikuga vĂ”i O-pistikuga, nii et toit pĂŒsib selles hĂ€sti suletud. OSOROt saab universaalselt kasutada, vĂ€listades vajaduse meie igapĂ€evase elu jĂ€rele.

Eksklusiivveinide Piiratud Seeria

Echinoctius

Eksklusiivveinide Piiratud Seeria See projekt on mitmes mĂ”ttes ainulaadne. Kujundus pidi kajastama kĂ”nealuse toote ainulaadset iseloomu - eksklusiivset autorveini. Lisaks oli nĂ”ue edastada toote nimetuses sĂŒgav tĂ€hendus - ĂŒlivĂ”rre, pööripĂ€ev, öö ja pĂ€eva kontrast, mustvalge, avatud ja varjatud. Kujunduse eesmĂ€rk oli kajastada öösel peidetud saladust: öise taeva ilu, mis meid nii vĂ€ga hĂ€mmastab, ja tĂ€htkujudesse ja sodiaagis peidetud mĂŒstiline mĂ”istatus.

Haridus- Ja Koolitusvahend

Corporate Mandala

Haridus- Ja Koolitusvahend EttevĂ”tte mandala on uhiuus haridus- ja koolitusvahend. See on iidse mandala pĂ”himĂ”tte ja ettevĂ”tte identiteedi uuenduslik ja ainulaadne integratsioon, mille eesmĂ€rk on edendada meeskonnatööd ja ĂŒldist Ă€ritegevust. Lisaks on see ettevĂ”tte korporatiivse identiteedi uus element. EttevĂ”tte mandala on grupitegevus meeskonna jaoks vĂ”i juhi individuaalne tegevus. See on loodud spetsiaalselt konkreetsele ettevĂ”ttele ja see on vĂ€rvitud meeskonna vĂ”i ĂŒksikisiku poolt vabal ja intuitiivsel viisil, kus igaĂŒks saab valida mis tahes vĂ€rvi vĂ”i vĂ€lja.

Segistid

Electra

Segistid Electra, millel pole eraldi kÀepidet, meelitab kÔiki oma elegantsi tÔttu ja nutikas vÀlimus on köökidele ainulaadne. Digitaalne valamusegisti annab kasutajatele köögis liikumisvabaduse, pakkudes samal ajal kahe erineva voolufunktsiooni vÔimalusi. Electra esipinnal annab elektrooniline padi teile juurdepÀÀsu kÔikidele funktsioonidele, kas siis, kui pihusti on tila juurde paigaldatud vÔi kÀes, saab sÔrmeotsast lihtsalt juhtida.