Disainiajakiri
Disainiajakiri
Skulptuuride Installatsioon

Superegg

Skulptuuride Installatsioon Superegg tähistab ühekordseks kasutamiseks mõeldud kohvikapslite kiiret korrutamist, mis sümboliseerib inimese mugavust ja selle mõju keskkonnale. Maapinnal levitatud tekstureeritud geomeetriline supereguna kuju, nagu on kinnitanud matemaatik Gabriel Lame, on punktiiristatud juhuslikult visatud kohvikapslitega, mis on paigutatud täiuslikesse joontesse. Vistseraalne kogemus köidab vaatajat kõigi nurkade ja vahemaade tagant. Sotsiaalmeedias ja kohalikus kogukonnas üleskutse kaudu koguti üle 3000 kapsli. Superegg võimaldab vaatajal jäätmeid käsitleda ja soodustab uute ringlussevõtuharjumuste kasutamist.

Projekti nimi : Superegg, Disainerite nimi : Jaco Roeloffs, Kliendi nimi : Jaco Roeloffs.

Superegg Skulptuuride Installatsioon

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.