Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kergportaal Tulevane Raudteelinn

Light Portal

Kergportaal Tulevane Raudteelinn Valgusportaal on Yibini kiirraudteelinnaku üldplaan. Elustiilireform soovitab aastaringselt igas vanuses. Alates 2019. aasta juunist tegutsenud Yibini kiirraudteejaama kõrval koosneb Yibini Gröönimaa keskus 160 meetri kõrgustest segakasutusega Kaksiktornidest, mis ühendavad arhitektuuri ja looduse 1km pikkuse maastikuväljakuga. Yibinil on rohkem kui 4000 aastat ajalugu, kuhjudes tarkust ja kultuuri just nagu jõe sete tähistas Yibini arengut. Kaksiktornid on nii kerge portaal, mis juhendab külastajaid kui ka orientiir elanike kokkupanemiseks.

Hambakliinik

Clinique ii

Hambakliinik Clinique ii on eraviisiline ortodontiakliinik arvamusliidri ja luminaasi jaoks, kes rakendab ja uurib oma eriala kõige kaasaegsemaid tehnikaid ja materjale. Arhitektid kavandasid implantaadi kontseptsiooni, mis põhineb ülitäpsete meditsiiniseadmete ortodontilisel tüüpilisel kasutamisel kogu ruumi kujunduspõhimõttena. Siseseinte pinnad ja mööbel sulanduvad sujuvalt valgeks kooreks, millele on lisatud kollast koriaani, kuhu on siirdatud tipptasemel meditsiinitehnoloogia.

Megalopolis X Shenzhen Super Peakorter

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Peakorter Megalopolis X on uus keskus suurema lahe piirkonna südames, Hong Kongi ja Shenzheni piiri lähedal. Üldplaan ühendab arhitektuuri jalakäijate võrkude, parkide ja avalike ruumidega. Maapealseks ja maapinnaks kavandatakse transpordivõrke, suurendades ühenduvust linnas. Maapealne jätkusuutlik taristuvõrk pakub sujuvalt kaugjahutuse ja jäätmete automaatse töötlemise süsteeme. Eesmärk on luua loov üldplaneeringu raamistik linnade kavandamiseks tulevikus.

Liblikas Riidepuu

Butterfly

Liblikas Riidepuu Liblika riidepuu sai oma nime oma sarnasuse poolest lendava liblika kujuga. Eraldatud osade konstruktsiooni tõttu on see minimalistlik mööbel, mida saab mugavalt kokku panna. Kasutajad saavad riidepuu kiiresti palja käega kokku panna. Kui on vaja liikuda, on seda pärast lahti võtmist mugav transportida. Paigaldamine toimub ainult kahes etapis: 1. paigutage mõlemad raamid X moodustamiseks kokku; ja tehke rombikujulised raamid mõlemal küljel kattuvaks. 2. libistage puutükk läbi kattuvate rombikujuliste raamide mõlemalt küljelt, et neid hoida

Keskaja Ümbermõtestatud Kultuurikeskus

Medieval Rethink

Keskaja Ümbermõtestatud Kultuurikeskus Keskaja Rethink oli vastus erakomisjonile rajada Guangdongi provintsi väikesele avalikustamata külale kultuurikeskus, mille ajalugu ulatub 900 aastat Song-dünastia juurde. Neljakorruseline, 7000 ruutmeetri suurune arendus keskendub iidsele kivimoodustisele, mida tuntakse Ding Qi kivi nime all, mis on küla päritolu sümbol. Projekti ideekavand põhineb muistse küla ajaloo ja kultuuri tutvustamisel, ühendades samal ajal vana ja uue. Kultuurikeskus kujutab endast iidse küla tõlgendamist ja muutmist tänapäevaseks arhitektuuriks.

Müügikeskus

Feiliyundi

Müügikeskus Hea disainiteos äratab inimeste emotsioone. Disainer hüppab välja traditsioonilisest stiilimälust ja paneb suurepärase ja futuristliku ruumistruktuuri uue kogemuse. Kaasaegne keskkonnahoidlik elamussaal on üles ehitatud kunstiliste installatsioonide hoolika paigutuse, ruumi selge liikumise ja materjalide ning värvidega sillutatud dekoratiivse pinna kaudu. Selles olemine pole mitte ainult tagasipöördumine loodusesse, vaid ka kasulik teekond.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.