Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elamu

Shkrub

Elamu Shkrubi maja ilmus armastusest ja armastusest - kolme lapsega armastav paar. Maja DNA sisaldab struktureerivaid esteetilisi põhimõtteid, mis leiavad inspiratsiooni Ukraina ajaloost ja kultuurist, mis on inspireeritud Jaapani tarkusest. Maa element kui materjal annab endast tunda kodu konstruktsioonilistes aspektides, näiteks algses rookatuses ja kaunites ning tihedates tekstuuriga saviseintes. Asutamiskohana austuse maksmise ideed saab tunda kogu kodus nagu õrn suunav niit.

Nutikas Aroomi Hajuti

Theunique

Nutikas Aroomi Hajuti Agarwood on haruldane ja kallis. Selle aroomi saab ainult põletades või ekstraheerides, seda saab kasutada siseruumides ja seda saavad kasutada vähesed kasutajad. Nende piirangute ületamiseks luuakse pärast 3-aastaseid pingutusi nutikas aroomi hajuti ja looduslikud käsitsi valmistatud agarwoodi tabletid, mille käigus on loodud üle 60 disainilahenduse, 10 prototüüpi ja 200 katset. See demonstreerib uut võimalikku ärimudelit ja konteksti agarpuutööstuses. Kasutajad saavad lihtsalt sisestada hajuti auto sisse, kohandada hõlpsalt aega, tihedust ja aroomi mitmekesisust ning nautida ümbritsevat aroomiteraapiat kuhu iganes nad ka sõidavad.

Konditsioneer

Midea Sensia HW

Konditsioneer Midea Sensia edendab elukvaliteeti ja uuenduslikku viisi dekoratsiooniobjekti paljastamiseks. Lisaks õhuvoolu tõhususele ja vaikusele pakub see uuenduslikku puutetundlikku paneeli, mis võimaldab juurdepääsu funktsioonidele, välgu värvidele ja intensiivsusele. Stressivastast protsessi abistav värviteraapia, uuenduslike toodete trendimine, heaolu ja esteetika mõlemal viisil. Lisaks erinevale esteetikale integreerivad selle kujundused kodu interjööri nii elegantsi kui ka stiiliga, väärtustades maja kaudse valguse poolt.

Laud

Duoo

Laud Duoo laud on soov väljendada iseloomu vormide minimalismi kaudu. Selle õhukesed horisontaalsed jooned ja nurga all olevad metalljalad loovad võimsa visuaalse pildi. Ülemine riiul võimaldab teil asetada kirjatarbeid nii, et see töötamise ajal ei häiri. Seadmete ühendamiseks pinnale peidetud salv hoiab puhta esteetika. Naturaalspoonist valmistatud lauaplaat kannab loodusliku puidu tekstuuri soojust. Laud säilitab laitmatu tasakaalu tänu harmooniliselt valitud materjalidele, funktsionaalsusele ja praktilisusele, kombineerituna tavaliste ja rangete vormide esteetikaga.

Omatehtud Pasta Masin

Hidro Mamma Mia

Omatehtud Pasta Masin Hidro Mama Mia on sotsiaalmajanduslik pääste Itaalia gastronoomia kaudu. Äärmiselt lihtne kasutada, see on kerge ja kompaktne, seda on lihtne hoida ja transportida. See võimaldab turvalist kõrget produktiivsust, pakkudes perele meeldivat toiduvalmistamise kogemust igapäevases elus ja sõprade suhtluses. Mootor on ülekandekomplektiga täielikult integreeritud, pakkudes võimsust, vastupidavust ja ohutut kasutamist, pakkudes ka lihtsat puhastamist ja tuge. See lõikab erineva paksusega tainast ja suudab valmistada mitmesuguseid roogasid: pastat, nuudleid, lasanjet, leiba, saia, pitsat ja palju muud.

HĂĽpervagun

Brescia Hommage

Hüpervagun Kõigi kõrgtehnoloogiliste digitaalsete vidinate, puutetundlike ekraanide tasapinna ja ratsionaalsete ühemahuliste sõidukite ajal on Brescia Hommage'i projekt vanakooli kahekohalise hüperauto kujundusuuring, mis kujutas endast tähistust ajastul, kus elegantne lihtsus, puutetundlikkus, toores jõud, puhas ilu ning otsene seos inimese ja masina vahel olid mängureeglid. Aeg, mil vaprad ja leidlikud mehed, nagu Ettore Bugatti, lõid ise kogu maailmas hämmastavaid mobiilseadmeid.