Disainiajakiri
Disainiajakiri
Nutikas Aroomi Hajuti

Theunique

Nutikas Aroomi Hajuti Agarwood on haruldane ja kallis. Selle aroomi saab ainult põletades või ekstraheerides, seda saab kasutada siseruumides ja seda saavad kasutada vähesed kasutajad. Nende piirangute ületamiseks luuakse pärast 3-aastaseid pingutusi nutikas aroomi hajuti ja looduslikud käsitsi valmistatud agarwoodi tabletid, mille käigus on loodud üle 60 disainilahenduse, 10 prototüüpi ja 200 katset. See demonstreerib uut võimalikku ärimudelit ja konteksti agarpuutööstuses. Kasutajad saavad lihtsalt sisestada hajuti auto sisse, kohandada hõlpsalt aega, tihedust ja aroomi mitmekesisust ning nautida ümbritsevat aroomiteraapiat kuhu iganes nad ka sõidavad.

Automaatne Mahlapress

Toromac

Automaatne Mahlapress Toromac on spetsiaalselt loodud selle võimsa väljanägemise järgi, et pakkuda värskelt pressitud apelsinimahla tarbimise uut viisi. Mahla maksimaalseks ekstraheerimiseks mõeldud restoranidele, kohvikutele ja supermarketitele ning selle esmaklassiline disain võimaldab sõbralikke maitseelamusi, tervise- ja hügieenielamusi. Sellel on uuenduslik süsteem, mis lõikab puuviljad vertikaalselt ja pigistab pooled pöördrõhu abil. See tähendab, et maksimaalne jõudlus saavutatakse ilma kesta pigistamata või puudutamata.

Transformatiivne Rehv

T Razr

Transformatiivne Rehv Lähitulevikus on ukse ees elektritranspordi arengu õitseaeg. Autovaruosade tootjana mõtleb Maxxis, kuidas ta suudab kujundada teostatava nutika süsteemi, mis saaks selles trendis osaleda ja isegi kiirendada. T Razr on nutikas rehv, mis on välja töötatud vastavalt vajadusele. Selle sisseehitatud andurid tuvastavad aktiivselt erinevad sõidutingimused ja annavad aktiivseid signaale rehvi muundamiseks. Suurendatud astmed venitavad ja muudavad signaalina kontaktpinda, parandades seetõttu veojõudlust.

Luksuslik HĂĽbriidklaver

Exxeo

Luksuslik Hübriidklaver EXXEO on elegantne hübriidklaver kaasaegsetes ruumides. Selle ainulaadne kuju kehastab helilainete kolmemõõtmelist sulandumist. Kliendid saavad oma klaverit täielikult kohandada, et see sobiks selle ümbrusega dekoratiivkunstiteosena. See kõrgtehnoloogiline klaver on valmistatud eksootilistest materjalidest, näiteks süsinikkiust, esmaklassilisest mootorsõidukite nahast ja kosmoses kasutatavast alumiiniumist. Täiendatud heliplaadi kõlarisüsteem; taasloob klaverite laia dünaamilist vahemikku läbi 200-vatise, 9-kõlarilise helisüsteemi. See on spetsiaalselt sisseehitatud aku, mis võimaldab klaveril täita ühe laadimisega kuni 20 tundi.

KĂĽlalislahkuskompleks

Serenity Suites

Külalislahkuskompleks Serenity Suites asub Sithonia asulas Nikitis Kreekas Chalkidikis. Kompleks koosneb kolmest üksusest, kahekümne sviidiga ja basseiniga. Hooneüksused tähistavad ruumilise horisondi sügavat kuju, pakkudes samal ajal optimaalseid vaateid mere poole. Ujumisbassein on majutuse ja avalike mugavuste vahel. Külalislahkuskompleks on piirkonnas maamärk kui ekstravertne kest, millel on sisemised omadused.

Uv-Sterilisaator

Sun Waves

Uv-Sterilisaator SunWaves on sterilisaator, mis suudab hävitada mikroobid, hallitusseened, bakterid ja viirused vaid 8 sekundiga. Mõeldud selliste pindade, nagu kohvitassid või alustassid, bakterikoormuse lagundamiseks. SunWaves leiutati COVID-19 aasta rasket olukorda silmas pidades, et aidata teil nautida sellist žesti nagu kohvikus ohutu tee joomine. Seda saab kasutada nii professionaalses kui ka koduses keskkonnas, sest lihtsa liigutusega steriliseerub see väga lühikese ajaga läbi UV-C valguse, millel on pikk kasutusiga ja minimaalne hooldus, aidates ühtlasi vähendada ühekordselt kasutatavat materjali.