Disainiajakiri
Disainiajakiri
SĂŒndmuse Aktiveerimine

The Jewel

SĂŒndmuse Aktiveerimine 3D ehtekarp oli interaktiivne jaemĂŒĂŒgipind, mis kutsus avalikkust ĂŒles kasutama oma ehete loomisel 3D-printimisel uusimat tehnoloogiat. Meid kutsuti ruumi aktiveerima ja mĂ”tlesime koheselt - kuidas saab ehtekarp olla valmis ilma ilusa eritellimusel ehteta? Tulemuseks oli kaasaegne skulptuur, mille tulemuseks oli prisma vĂ€rv, mis hĂ”lmas peegeldava valguse, vĂ€rvi ja varju ilu.

Autonoomne Mobiilrobot

Pharmy

Autonoomne Mobiilrobot Autonoomne navigatsioonirobot haigla logistika jaoks. See on toote-teenuse sĂŒsteem, mis tagab ohutute ja tĂ”husate sĂŒnnituste lĂ€biviimise, vĂ€hendades tervishoiutöötajate vĂ”imalusi haigestuda, piirates pandeemilisi haigusi haiglapersonali ja patsientide vahel (COVID-19 vĂ”i H1N1). Kujundus aitab hĂ”lpsasti juurde pÀÀseda ja ohutult toimetada haiglatoimetustega, kasutades sĂ”braliku tehnoloogia abil lihtsat kasutaja interaktsiooni. RobotĂŒksustel on vĂ”ime liikuda autonoomselt sisekeskkonda ja neil on sĂŒnkroniseeritud voog sarnaste ĂŒksustega, olles vĂ”imelised robotiseerima meeskonna ĂŒhistööd.

Nutikas Aroomi Hajuti

Theunique

Nutikas Aroomi Hajuti Agarwood on haruldane ja kallis. Selle aroomi saab ainult pĂ”letades vĂ”i ekstraheerides, seda saab kasutada siseruumides ja seda saavad kasutada vĂ€hesed kasutajad. Nende piirangute ĂŒletamiseks luuakse pĂ€rast 3-aastaseid pingutusi nutikas aroomi hajuti ja looduslikud kĂ€sitsi valmistatud agarwoodi tabletid, mille kĂ€igus on loodud ĂŒle 60 disainilahenduse, 10 prototĂŒĂŒpi ja 200 katset. See demonstreerib uut vĂ”imalikku Ă€rimudelit ja konteksti agarpuutööstuses. Kasutajad saavad lihtsalt sisestada hajuti auto sisse, kohandada hĂ”lpsalt aega, tihedust ja aroomi mitmekesisust ning nautida ĂŒmbritsevat aroomiteraapiat kuhu iganes nad ka sĂ”idavad.

Automaatne Mahlapress

Toromac

Automaatne Mahlapress Toromac on spetsiaalselt loodud selle vĂ”imsa vĂ€ljanĂ€gemise jĂ€rgi, et pakkuda vĂ€rskelt pressitud apelsinimahla tarbimise uut viisi. Mahla maksimaalseks ekstraheerimiseks mĂ”eldud restoranidele, kohvikutele ja supermarketitele ning selle esmaklassiline disain vĂ”imaldab sĂ”bralikke maitseelamusi, tervise- ja hĂŒgieenielamusi. Sellel on uuenduslik sĂŒsteem, mis lĂ”ikab puuviljad vertikaalselt ja pigistab pooled pöördrĂ”hu abil. See tĂ€hendab, et maksimaalne jĂ”udlus saavutatakse ilma kesta pigistamata vĂ”i puudutamata.

Transformatiivne Rehv

T Razr

Transformatiivne Rehv LĂ€hitulevikus on ukse ees elektritranspordi arengu Ă”itseaeg. Autovaruosade tootjana mĂ”tleb Maxxis, kuidas ta suudab kujundada teostatava nutika sĂŒsteemi, mis saaks selles trendis osaleda ja isegi kiirendada. T Razr on nutikas rehv, mis on vĂ€lja töötatud vastavalt vajadusele. Selle sisseehitatud andurid tuvastavad aktiivselt erinevad sĂ”idutingimused ja annavad aktiivseid signaale rehvi muundamiseks. Suurendatud astmed venitavad ja muudavad signaalina kontaktpinda, parandades seetĂ”ttu veojĂ”udlust.

Luksuslik HĂŒbriidklaver

Exxeo

Luksuslik HĂŒbriidklaver EXXEO on elegantne hĂŒbriidklaver kaasaegsetes ruumides. Selle ainulaadne kuju kehastab helilainete kolmemÔÔtmelist sulandumist. Kliendid saavad oma klaverit tĂ€ielikult kohandada, et see sobiks selle ĂŒmbrusega dekoratiivkunstiteosena. See kĂ”rgtehnoloogiline klaver on valmistatud eksootilistest materjalidest, nĂ€iteks sĂŒsinikkiust, esmaklassilisest mootorsĂ”idukite nahast ja kosmoses kasutatavast alumiiniumist. TĂ€iendatud heliplaadi kĂ”larisĂŒsteem; taasloob klaverite laia dĂŒnaamilist vahemikku lĂ€bi 200-vatise, 9-kĂ”larilise helisĂŒsteemi. See on spetsiaalselt sisseehitatud aku, mis vĂ”imaldab klaveril tĂ€ita ĂŒhe laadimisega kuni 20 tundi.