Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jahutatud Kõrbekäru

Sweet Kit

Jahutatud Kõrbekäru See restoranides magustoitude serveerimiseks mõeldud mobiilne vitriin loodi 2016. aastal ja see on K-sarja uusim teos. Sweet-Kit disain vastab elegantsi, juhitavuse, helitugevuse ja läbipaistvuse nõuetele. Avamismehhanism põhineb rõngal, mis pöörleb ümber akrüülklaasist ketta. Kaks vormitud pöögist rõngast on nii pöörderajad kui ka käepidemed vitriini avamiseks ja käru liigutamiseks restorani ümber. Need integreeritud funktsioonid aitavad teenuse areenil paika panna ja esiletoodud tooteid esile tõsta.

Kuuma Joogi Teenus Värskete Taimedega

Herbal Tea Garden

Kuuma Joogi Teenus Värskete Taimedega Patrick Sarran lõi taimetee aia ainulaadse objektina Hong Kongi mandariini orientaalile 2014. aastal. Toitlustusjuht soovis vankrit, millel ta saaks teetseremoonia läbi viia. See disain kasutab uuesti koode, mille on välja töötanud Patrick Sarran oma K-seeria kärudes, sealhulgas juustukäru KEZA ja multifunktsionaalset käru Km31, mida mõjutab Hiina maastikumaal.

Šampanjakäru

BOQ

Šampanjakäru BOQ on jäävannikäru šampanja serveerimiseks vastuvõttudel. See on valmistatud puidust, metallist, vaigust ja klaasist. Ümmargune sümmeetria korraldab objektid ja materjalid disaini lahutamatu osana. Tüüpilised flöödid paigutatakse korolasse, pea alla, valge vaigualuse alla, tolmu ja põrutuste eest kaitstult. Peaaegu lilleline kompositsioon kutsub külalisi üles moodustama ringi, et maitsta väärtuslikku jooki. Kuid esiteks on see kelnerile tõhus lavavarustus.

Mitmetasandiline Käru

Kali

Mitmetasandiline Käru See sammukäru on üks disainerite K-sarja elemente QUISO kaubamärgi jaoks. See on valmistatud kaunilt meisterdatud täispuidust. Selle vastupidav ja koormav disain muudab selle ideaalseks alkoholi serveerimiseks restoranilaual. Teenuse ohutuse ja elegantsi tagamiseks riputatakse klaasid padjalt, pudelid immobiliseeritakse libisemiskindla kattega, tööstusratastel on sile ja vaikne veeremine.

Multifunktsionaalne Käru

Km31

Multifunktsionaalne Käru Patrick Sarran lõi Km31 restoranide suureks kasutuseks. Peamine kitsendus oli multifunktsionaalsus. Seda käru saab kasutada ühe laua serveerimiseks eraldi või koos teistega Rootsi lauas serveerimiseks. Disainer kavandas liigendatud Krioni ülaosa, mis oli paigaldatud samale ratastega alusele, mille ta oli kavandanud paljude kärude jaoks, näiteks KEZA, hiljem Kvin, taimetee aed ja Kali, koos nimetatud K-seeriaks. Krioni kõvadus võimaldas valida täieliku kerge viimistluse koos luksusliku ehitise jaoks vajaliku vastupidavusega.

Automaatne Kohvimasin

F11

Automaatne Kohvimasin Lihtsad ja elegantsed, puhtad jooned ja kvaliteetsed materjalide viimistlus muudavad F11 disainilahenduse sobivaks professionaalseks ja koduseks keskkonnaks. Täisvärvilist 7 "puutetundlikku ekraani on äärmiselt lihtne kasutada ja intuitiivne. F11 on" ühe nupuvajutusega "masin, kus saate kiireks valimiseks kohandada oma eelistatud jooke. Tipptunniga toimetulemiseks on saadaval laiendatud oamahuti, veemahuti ja jahutuskonteiner. Patenteeritud pruulimisseade võib pakkuda survestatud espressot või survestamata tavalist kohvi ning aroomi tagavad keraamilised lamedad labad.