Disainiajakiri
Disainiajakiri
BĂŒroo VĂ€ikemaht

Conceptual Minimalism

BĂŒroo VĂ€ikemaht Sisekujundus on triibuline esteetilisele, kuid samas mitte funktsionaalsele minimalismile. Avatud planeeringuruumi rĂ”hutavad puhtad jooned, suured klaasitud avad, mis vĂ”imaldavad palju loomulikku pĂ€evavalgust, vĂ”imaldades joonest ja tasapinnast saada pĂ”hilised konstruktsiooni- ja esteetilised elemendid. TĂ€isnurkade puudumine tingis vajaduse omada ruumi dĂŒnaamilisemat vaadet, samas kui hele vĂ€rvipaleti valik kombineerituna materjali ja tekstuuri mitmekesisusega vĂ”imaldab ruumi ja funktsiooni ĂŒhtsust. LĂ”petamata betoonviimistlus tĂ”useb seinte kĂŒlge, et lisada kontrast valge-pehme ja kareda-halli vahel.

Aed

Tiger Glen Garden

Aed Tiger Gleni aed on Johnsoni kunstimuuseumi uude tiiba ehitatud mĂ”tisklemisaed. See on inspireeritud hiina tĂ€hendamissĂ”nast, mida nimetatakse Tiigrigleeni kolmeks naeruks, milles kolm meest ĂŒletavad oma sektilised erinevused, et leida sĂ”pruse ĂŒhtsus. Aed kujundati jaapani keeles karesansui nimega karm stiilis, kus kivide paigutusega luuakse looduspilt.

Loominguline Ümberehitus

Redefinition

Loominguline Ümberehitus Projekti lĂŒhikokkuvĂ”te oli mĂ€gikonteksti hoidmine, ilma et see tekitaks mĂ€lestusmĂ€rke mĂ€lestusest mĂ€lestustes valitsevate elamutĂŒĂŒpide ĂŒle. See hĂ”lmas tĂŒĂŒpilise mĂ€gimaja pĂ”hjalikku renoveerimist. KĂ”ik valmistatakse kohapeal, kasutades pĂ”himaterjalidena metalli, mĂ€nni ja mineraalaineid, inimtööjĂ”udu ja asjatundlikkust. Peamine idee oli lasta objektidel omandada kasutus ja sentimentaalne vÀÀrtus pĂ€rast seda, kui omanikud leiavad, et need on kasulikud ja tuttavad, ning kavandada ka materjalide muundavat jĂ”udu silmas pidades.

Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Kui hammustamine kujunduse teemana, on graafilised portreed, hammaste mudelid, kuulsuste pea visuaalsed omadused kĂ”ik vĂ”tmeomadused, mis stimuleerivad iga kliendi maitsenĂŒansse. Alates vĂ€ljamĂ”eldud pruunist ja valgest graafilisest laest kuni valge ĂŒligraafilise seina, korrektselt paigutatud tootekraani seinani koos 100 hammustava ikooniga, mis esindavad erinevaid aastakĂŒmneid, ajab segamini rikkaliku kujundatud musta huumori maitse.

EttevÔtte Kujundus

Vivifying Minimalism

EttevĂ”tte Kujundus Selle ĂŒlesandeks oli luua kaasaegne ruum, mis kohandaks arenenud tehnoloogial pĂ”hinevaid teraapiaid, pakkudes samal ajal klassikalisi spaaprotseduure. Saadud ettepanek oli luua dĂŒnaamiline ruum, mis kiirgaks teaduslike laborite kokkuhoidu, lisades samas sooja klassikalise interjööri tuttavaid konnotatsioone. Maapealse lobby inspiratsioon tuli zen-filosoofiast ja kosmose dĂŒnaamilisest olemusest. Valge lavaplaaster vihjab kliinilisele valgele ja teaduslikule pĂ”hjusele, ĆĄokolaadipruun klassikalisest paletist, vihjates inimlike soovide maitsekatele varjunditele.

Meditsiinikeskus

Neo Derm The Center

Meditsiinikeskus See on kavandatud joonte teema kajastamiseks ja lubjavĂ€rvide esiletĂ”stmine on just piisav, et nĂ€idata selle konkreetse nahahoolduskeskuse visadust ja energilisust. Valgete kriipsjoonte talad jooksevad lĂ€bi valge lagi ja ulatuvad dĂŒnaamikaga ĂŒmbritsevasse ruumi. VastuvĂ”tuga kĂŒlgnev lÔÔgastusvöönd on seatud lubjale lubjavĂ€rvi tooni mööblist vaibale, mis rĂ”hutab Victoria sadama ĂŒlevaates noort ja noorenenud brĂ€ndi olemust.