Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuani Köök II, mille söötmeks on võetud nii Sichuan Yingjingi mustad savinõud kui ka metroo ehituses kaevandatud pinnasematerjalid, on traditsioonilise rahvakunsti tänapäevasele eksperimendile rajatud eksperimentaalne restoran. Materjalide piirist läbi murdes ja uurides traditsioonilise rahvakunsti tänapäevaseid vorme, ekstraheeris Infinity Mind Yingjingi musta savinõu põletamise järel kasutuselt kõrvaldatud tihendid ja kasutas neid Chuani Köögi II peamiseks dekoratsioonielemendiks.

Projekti nimi : Chuans Kitchen II, Disainerite nimi : Infinity Mind, Kliendi nimi : Guangzhou ABO Sunny Walk Restaurant Co., Ltd..

Chuans Kitchen II Restoran

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.