Disainiajakiri
Disainiajakiri
Büroopindade Sisekujundus

Infibond

Büroopindade Sisekujundus Shirli Zamir Design Studio kavandas Infibondi uue kontori Tel Avivis. Pärast ettevõtte toodet käsitlevaid uuringuid loodi idee luua tööruum, mis küsib küsimusi õhukese piiri kohta, mis erineb tegelikkuses kujutlusvõimest, inimese ajust ja tehnoloogiast, ning leida, kuidas need kõik omavahel ühendada. Stuudio otsis nii mahu, joone kui ka tühja kasutamise õiged annused, mis ruumi määratleksid. Kontori plaan koosneb juhiruumidest, nõupidamisteruumidest, ametlikest salongidest, kohvikust ja avatud boksist, suletud telefonikabiinide ruumidest ja töötavast avatud ruumist.

Projekti nimi : Infibond, Disainerite nimi : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Kliendi nimi : Infibond.

Infibond Büroopindade Sisekujundus

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.