Disainiajakiri
Disainiajakiri
Linna Uuendamine

Tahrir Square

Linna Uuendamine Tahriri väljak on Egiptuse poliitilise ajaloo selgroog ja seetõttu on selle linnakujunduse taaselustamine poliitiline, keskkonnaalane ja sotsiaalne soov. Üldplaan hõlmab osa tänavate sulgemist ja nende liitmist olemasoleva väljakuga liiklusvoogu häirimata. Seejärel loodi Egiptuse tänapäevase poliitilise ajaloo tähistamiseks kolm projekti, mis hõlmasid puhke- ja ärifunktsioone ning mälestusmärki. Kavas võeti arvesse piisavalt ruumi jalutamiseks ja istumiskohtadeks ning rohelise ala kõrge suhtarv linna värvi tutvustamiseks.

Projekti nimi : Tahrir Square, Disainerite nimi : Dalia Sadany, Kliendi nimi : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Linna Uuendamine

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva kujundus

Hämmastav disain. Hea disain. Parim disain.

Head kujundused loovad ühiskonnale väärtust. Iga päev esitleme spetsiaalset disainiprojekti, mis demonstreerib disaini tipptasemel. Täna on meil hea meel näidata auhinnatud disainilahendust, mis teeb positiivse vahe. Esitleme iga päev rohkem suurepäraseid ja inspireerivaid kujundusi. Külastage meid kindlasti iga päev, et nautida uusi häid disainitooteid ja projekte maailma suurimatelt disaineritelt.