Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lühter

Bridal Veil

Lühter See kunst - kunsti objekt, kus tuled põlevad. Avar tuba keeruka profiiliga laega, nagu kumerpilved. Lühter sobib ruumi, sujuvalt esiseinest laeni. Kristall- ja valget emailiga lehed koos õhukeste torude elastse painutusega loovad kogu maailmas lendava loori pildi. Kerge ja kuldse säraga lendavate lindude arvukus loob avaruse ja rõõmu tunde.

Projekti nimi : Bridal Veil, Disainerite nimi : Victor A. Syrnev, Kliendi nimi : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Lühter

See erakordne disain on mänguasjade, mängude ja hobitoodete disainikonkursi plaatinakujunduse auhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema plaatina auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi mänguasjade, mängude ja hobitoodete kujundustöid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.