Disainiajakiri
Disainiajakiri
Müügisalong, Jaemüük, Raamatupood

World Kids Books

Müügisalong, Jaemüük, Raamatupood Kohaliku ettevõtte inspireerituna jätkusuutliku ja täielikult toimiva väikese jalanumbriga raamatupoe loomiseks kasutas RED BOX ID „avatud raamatu” mõistet uhiuue jaekaubanduskogemuse kujundamiseks, mis toetab kohalikku kogukonda. Kanadas Vancouveris asuv World Kids Books on esimene müügisaal, teine jaekauplus ja kolmas veebipood. Värvide julge kontrast, sümmeetria, rütm ja popp tõmbavad inimesi sisse ja loovad dünaamilise ja lõbusa ruumi. See on suurepärane näide sellest, kuidas sisekujunduse abil saab äriideed täiustada.

Projekti nimi : World Kids Books, Disainerite nimi : Maria Drugoveiko, Kliendi nimi : World Kids Books.

World Kids Books Müügisalong, Jaemüük, Raamatupood

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.