Disainiajakiri
Disainiajakiri
Maja

Geometry Space

Maja See projekt on villaprojekt, mis asub [SAC Beigan Hilli rahvusvahelises kunstikeskuses] Shanghai äärelinnas, kogukonnas on kunstikeskus, mis pakub palju kultuurilisi tegevusi, villa võib olla kontor või stuudio või kodu, kogukonna vaatekeskusel on suur järvekirurgia , see mudel asub otse järve ääres. Ehitise eripära on siseruumideta siseruum, mis annab siseruumidele suurima varieeruvuse ja loovuse, aga ka ruumi vabaduse ja varieeruvuse, siseehituse, kujunduse tehnika on muutuvama, laiendatava geomeetria tõttu loob siseruumi, järgides ka [kunstikeskuse] loomingulisi ideid. Split-tüüpi konstruktsioon ja peatrepp asuvad keset siseruumi, vasak ja parem külg aga on split-level trepid, seega kokku viis erinevat siseruumide treppide ala, mis ruumi ühendavad.

Projekti nimi : Geometry Space, Disainerite nimi : Kris Lin, Kliendi nimi : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Maja

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.